APPLE

Όταν λέμε όλα εννοούμε ..Όλα όσα ανακοίνωσε η Apple στο WWDC2012

Thanks to MarinikΌλα όσα ανακοίνωσε η Apple στο WWDC (11/06/2012)
Η Apple μόλις εξαπέλυσε μια καταιγίδα νέων προϊόντων και λογισμικού στον κόσμο. Τα κεφάλια μας γυρίζουν ακόμα γυρω γύρω προσπαθώντας να συμβαδίσουμε με όλα τα νέα καταπληκτικά χαρακτηριστικά, αλλά έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε μια λίστα με όλα όσα η Apple μόλις ανακοίνωσε στο WWDC ομιλία του σήμερα, έτσι ώστε να γνωρίζουν τα πάντα για τα καλούδια που έρχονται δρόμο σας. Ρίξτε μια ματιά και να δούμε τι μπορεί να έχετε χάσει.

Νέο Λογισμικό

MacBook Pro with Retina display – 0.71 inches πάχος. Under 4.5lbs. Retina display resolution of 2880 x 1880. Intel Core i7 2.7Ghz quad-core επεξεργαστή. 768GB of flash storage, 16GB RAM, GeForce GT 650M graphics, HDMI, USB 3, 7 hour battery life, Thunderbolt, SD card slot, Bluetooth 4.0, and a FaceTime HD camera. Starts at $2199.

New MacBook Airs – updated with Ivy Bridge 2.0 GHz dual-core i7 CPUs, 8GB RAM, 512GB of flash storage, USB 3, FaceTime HD camera, and 60% faster graphics.

New MacBook Pro – Ivy Bridge 2.7GHz quad-core i7 CPUs, 8GB RAM, GeForce GT 650M graphics, USB 3, 750GB HDD, 60% faster graphics,

Final Cut Pro, Aperture, Autodesk, Photoshop, iMovie, iPhoto, Safari, and even Diablo 3 were updated to support the new 220ppi screens of the MacBook Pro.

OS X Mountain Lion

Μηνύματα – Συζητήσεις απο το κινητό συγχρονίζονται με το iPhone ή iPad

Υπενθυμίσεις – ρυθμίζοντας μια υπενθύμιση σε OS X θα είναι επίσης ορατή και στην iOS συσκευή σας.

Notification Center – βελτιωμένα notifications

Dictation – ενσωματωμένη στο σύστημα τώρα και λειτουργεί παντού.

New sharing button – σας επιτρέπει να στείλετε εικόνες ή κείμενο κατευθείαν σε Twitter, Facebook, Messages, κλπ.

Σημειώσεις – προσθήκη υποστήριξης για εικόνες και βίντεο

Έγγραφα μέσα στο Cloud – όταν θα αποκτήσετε το θα σας εμφανίζει όλα τα έγγραφα που έχετε αποθηκευμενα μέσα στο cloud. Η Apple θα κυκλοφορήσει ακόμα ένα SDK για προγραμματιστές έτσι ώστε να μπορέσουν να προσθέσουν την υποστήριξη για τις εφαρμογές τους.

Safari – Ένα νέο ενιαίο πεδίο αναζήτησης και iCloud Tabs που θα συγχρονίζουν τις συσκευές σας,
ώστε να βλέπετε το ίδιο πράγμα στο Mac σας στο iPhone ή το iPad σας.

AirPlay Mirroring – σας επιτρέπει να βλέπετε την οθόνη του Mac σας στην Apple TV
Power Nap – διατηρεί τον Mac σας ενημερωμένο όσο κοιμάται έτσι ώστε ολόκληρο το iCloud, App updates, Mac OS updates, and backups να είναι ενημερωμένα στην παρούσα κατάσταση ακόμη κ όταν ο υπολογιστής σας βρίσκεται σε Sleep mode.

Game Center – νέα υποστήριξη από Mac σε Mac και σταυρωτή πλατφόρμα για iOS σε Mac.
Cost – $19.99, διαθέσιμο τον Ιούλιο

iOS 6

Siri – Αθλητικά αποτελέσματα με λεπτομερή στατιστικά παίκτη. Βρίσκει εστιατόρια από τις αξιολογήσεις τους και κάνει κράτηση. Έχει το πρόγραμμα των ταινιών καθώς επίσης κ trailer Ανοίγει εφαρμογές ακόμα και μπορεί ακόμα και να στείλει μην. Στο Twitter. Είμαστε σε συνεργασία με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων για να φέρουμε την Siri ενσωματωμένη σε αυτοκίνητα με κάτι που ονομάζεται Eyes Free. Επίσης, Siri έρχεται και για το iPad.

Facebook integration – Στείλτε φωτογραφίες από τον φάκελο Photos, τοποθεσία από την εφαρμογή Maps, etc. Tap για να κάνετε ποστ στο Facebook δημιουργείται μέσα από το Notification Center. Κάντε Like apps από το App Store και δείτε τι αρέσει κ στους φίλους σας Τα γεγονότα που έχετε αποθηκεμένα στο Facebook θα εμφανίζονται στην εφαρμογή των ημερολογίων σας.

Phone App update – Τώρα μπορείτε να απορρίψετε μια εισερχόμενη κλήση, αλλά και να ρυθμίσετε μια υπενθύμιση για τους τηλεφωνήσετε αργότερα, ή να απαντήσετε με ένα μήνυμα.

Do Not Disturb – υπηρεσία ελέγχου των εισερχόμενων κλήσεων σας η οποία κάνει θόρυβο ή ανάβει στην οθόνη του τηλεφώνου σας για να σας ενημερώσει.

FaceTime – Καλέστε τους φίλους σας μέσω FaceTime από το κινητό σας. Ενοποιήστε τον αριθμό τηλεφώνου σας με το Apple ID σας, έτσι ώστε αν κάποιος καλεί το τηλέφωνό σας μπορείτε να απαντήσετε στο iPad ή το Mac σας

Safari – iCloud Tabs συγχρωνίζουν iPhone’s browser και Mac. Ανεβάστε φωτογραφίες από το κινητό σας μέσω του Safari στα αγαπημένα σας websites.

Shared Photo Streams – επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να μοιραστείτε μετά επιλέξτε και τους φίλους που θέλετε να τις μοιραστείτε μαζί.

Mail Enhancements – VIP σας επιτρέπει να μαρκάρετε κάποιον για τον οποίο θέλετε να ειδοποιείστε. Προσθέστε φωτογραφίες και βίντεο κατευθείαν από το παράθυρο σύνταξης.

Guided Access – σας επιτρέπει να «ακυρώσετε» συγκεκριμένα κουμπιά από εφαρμογές ούτως ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και από παιδιά που πάσχουν από αυτισμό

Maps – Apple χαρτογράφηση που χτίστηκε από το μηδέν. Έρχεται με την ένταξη Siri, Yelp, υπηρεσιών εναέριας κυκλοφορίας, και turn-by-turn καθοδήγηση. 3D άποψη των πόλεων σε όλο τον κόσμο, οι οποίες αποδίδονται σε πραγματικό χρόνο

Lost Mode – στείλτε έναν τηλεφωνικό αριθμό στο τηλέφωνο έτσι ώστε αυτός που θα το βρει να μπορεί να σας καλέσει πίσω ούτως ώστε να σας το παραδώσει.

Other additions not talked about – Redesigned Stores, Alarm with song, Email signatures, HDR improvements, Game Center challenges, etc.

(From Cult of Mac)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
APPLE

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll