Το iOS 8 είναι η καλύτερη έκδοση iOS που κυκλοφόρησε ποτέ, τόσο για τους απλούς χρήστες όσο και για τους προγραμματιστές. Η Apple έθεσε ως στόχο να δημιουργήσει την πιο φυσική εμπειρία. Κάθε βελτίωση έχει ένα σκοπό, κάθε νέο στοιχείο έχει λόγο που υιοθετήθηκε και κάθε λειτουργία έχει μελετηθεί πολύ βαθιά για να είναι αποτελεσματική. Όλα μαζί δημιουργούν μια ακόμα καλύτερη εμπειρία, στην καινούρια έκδοση του iOS.

Αυτό που κάνει το iOS 8, το πιο προηγμένο mobile λειτουργικό σύστημα στον κόσμο, είναι οι λεπτομέρειες. Είναι το γεγονός ότι τώρα μπορείτε να δείτε, να επεξεργαστείτε και να οργανώσετε κάθε φωτογραφία σας, σε όλες τις συσκευές σας. Το ότι μπορείτε να προσθέσετε τη φωνή σας στα Μηνύματά σας. Και φυσικά ότι οι εφαρμογές που αφορούν στην υγεία και την καλή φυσική σας κατάσταση μπορούν πλέον να επικοινωνούν μεταξύ τους, με τον προπονητή σας, ακόμα και με το γιατρό σας.

Το iOS 8 παρέχει επίσης στους προγραμματιστές βαθύτερη πρόσβαση και περισσότερα εργαλεία. Έτσι μερικά από τα πιο καταπληκτικά χαρακτηριστικά στο iOS 8 θα δημιουργηθούν από εδώ και πέρα. Θα έχετε τη δυνατότητα επιλογής του πληκτρολογίου που σας βολεύει, θα μπορείτε να διαμοιράζετε το περιεχόμενό σας με ακόμα περισσότερους τρόπους και θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το iCloud και το Touch ID όπως ποτέ πριν.
Ας δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα χαρακτηριστικά αυτά και οι νέες δυνατότητες.

Φωτογραφίες

library_gallery1

Κάθε φωτογραφία που τραβήξατε ποτέ, θα μπορεί πλέον να βρίσκεται σε όλες σας τις συσκευές. Κάθε φωτογραφία και η επεξεργασία που της κάνατε, αλλά και κάθε άλμπουμ τώρα θα βρίσκεται στο iCloud Photo Library σας, εύκολα και άμεσα προσβάσιμη από το iPhone, το iPad ή το iPod Touch σας. Η νέα εφαρμογή των Φωτογραφιών, καθιστά πιο απλό από ποτέ το να βρείτε και να ανακαλύψουμε ξανά τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, ενώ σας δίνει την επιλογή να τις βελτιώσετε με τα νέα, ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας.

Μηνύματα

hero_image

Τώρα τα Μηνύματα σας επιτρέπουν να έρθετε σε επαφή με τους φίλους και την οικογένεια σας με πολλούς νέους τρόπους. Μπορείτε να προσθέσετε τη φωνή σας σε κάθε συνομιλία με ένα απλό πάτημα ή να στείλετε ένα βίντεο κάνοντας λήψη χωρίς να βγείτε από τη συνομιλία. Και φυσικά μπορείτε πλέον εύκολα να μοιραστείτε την τοποθεσία σας, ώστε να ξέρουν οι άλλοι το που βρίσκεστε.

Οι λεπτομέρειες που κάνουν εκπληκτική την εμπειρία χρήσης

hero-2

Στο iOS 8, θα βρείτε ένα νέο, πολύ βολικό τρόπο για να αλληλεπιδράσετε με τις γνωστοποιήσεις. Χρήσιμες συντομεύσεις για ανθρώπους που «μιλούν» πολύ, χαρακτηριστικά που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο στη διαχείριση των e-mail σας και άμεσες επιλογές για τις ειδοποιήσεις από τα κοινωνικά σας δίκτυα. Όλα αυτά θα κάνουν σίγουρα την εμπειρία χρήσης του iPhone, iPad ή iPod Touch σας πιο εύκολη και πιο πρακτική.

Πιο έξυπνο πληκτρολόγιο από ποτέ

hero_image-1

Το iOS 8 κάνει ακόμα πιο εύκολη την πληκτρολόγηση, προτείνοντας τις κατάλληλες λέξεις για να ολοκληρώσετε τις προτάσεις σας. Αναγνωρίζει από τα συμφραζόμενα τι θα θέλατε να γράψετε, ενώ καταλαβαίνει ακόμα και με ποιον μιλάτε, προτείνοντας πιο επίσημο ή απλό ύφος λέξεων και φράσεων στα e-mail και τα μηνύματα σας.

Οικογενειακός διαμοιρασμός

hero-3

Η κοινή χρήση με την οικογένειά σας έρχεται αυτόματα και φυσικά, ενώ πλέον αφορά σε όλο το περιεχόμενό σας. Ο οικογενειακός διαμοιρασμός καθιστά εύκολο για μέχρι και έξι άτομα στην οικογένειά σας, το να μοιραστείτε το περιεχόμενο του iTunes, του iBooks και του App Store του άλλου. Κάθε φορά που ένα άτομο αγοράζει ένα νέο τραγούδι, ταινία ή εφαρμογή, είναι σαν να το αγόρασε ο καθένας ξεχωριστά – στην τιμή του ενός! Είναι επίσης ευκολότερο από ποτέ να διαμοιράζονται οι οικογενειακές φωτογραφίες, το ημερολόγιο της οικογένειας, οι τοποθεσίες των μελών της και άλλα πολλά.

iCloud Drive

hero_hero

Οποιοδήποτε είδος αρχείου κι αν θέλετε, μπορείτε να το έχετε σε όλες τις συσκευές σας και να το επεξεργαστείτε οπουδήποτε. Αυτό περιλαμβάνει παρουσιάσεις, αρχεία PDF, εικόνες και πολλά άλλα – μέσα από το iCloud. Η δυνατότητες αυτές παρέχονται σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιείτε, είτε είναι iOS, είτε Mac, ακόμα και PC.

Υγείας

health_hero

Ένας εντελώς νέος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας δραστηριότητα. Πλέον, το βραχιόλι που παρακολουθεί τους καρδιακούς σας παλμούς ή τα βήματά σας, καθώς και οι εφαρμογές που χρησιμοποιείτε για την υγεία και την καλή φυσική σας κατάσταση μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους. Όλες οι πληροφορίες που παρέχουν τα παραπάνω, θα είναι προσβάσιμες εύκολα και γρήγορα μέσα από μια καρτέλα.

iPhone, iPad και Mac συνδεδεμένα όπως ποτέ πριν

hero-4

Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο εύκολα όσους έχουν πολλές συσκευές της Apple. Τώρα, μπορείτε να ξεκινήσετε τη συγγραφή ενός e-mail σε μια από τις συσκευές σας και να συνεχίσετε απρόσκοπτα σε μια άλλη. Οι χρήστες iPhone, θα μπορούν επίσης να απαντούν στις τηλεφωνικές κλήσεις ή στα SMS τους, μέσα  από το Mac ή το iPad τους.

Spotlight

hero_hero-1

Μερικές φορές ψάχνετε για μια επαφή ή μια εφαρμογή, ενώ άλλες φορές για πληροφορίες. Το Spotlight, σας παρέχει τώρα προτάσεις από καταχωρήσεις στην Wikipedia, τοποθεσίες γύρω από το ξενοδοχείο σας, πρόσφατες ειδήσεις και πολλά άλλα. Είναι ακόμα αρκετά έξυπνο για να αναγνωρίσει από τα συμφραζόμενα  και την τοποθεσία σας, τις πιο σχετικές πληροφορίες για να σας προσφέρει.

SDK

developer_hero

Το iOS 8 αποτελεί την καλύτερη έκδοση για τους προγραμματιστές, από τότε που εισήχθη το App Store. Τους δίνονται πλέον νέα εργαλεία για να επεκτείνουν τις δυνατότητες των εφαρμογών τους, παρέχοντας νέες ευκαιρίες για να επωφεληθούν από το iCloud, το Touch ID και πολλά άλλα. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε σύντομα νέες συναρπαστικές εφαρμογές με δυνατότητες που δεν μπορούσαν να μας προσφέρουν ποτέ άλλοτε.

iOS 8 και επιχειρήσεις

hero-5

Το iPhone και το iPad αποτελούν την πρώτη επιλογή στην εργασία σας, αφού είναι οι συσκευές που χρησιμοποιείτε και στην καθημερινή σας ζωή. Με το iOS 8 θα γίνουν ακόμα καλύτερες, με νέες δυνατότητες για την παραγωγικότητα, την ασφάλεια και τη διαχείριση της συσκευής σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here