ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Αυτά κρατήστε τα! – Inside iOS 6: Facebook, Photos, Mail και άλλα

Ίσως να μην γνωρίζετε ότι την προηγούμενη εβδομάδα έτρεχε μια σειρά από άρθρα τα οποία ανέλυαν σε βάθος στρατηγικά σημεία στην iOS 6. Εφόσον γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς είσαστε...

To Dropbox Αναβαθμίζει την Εφαρμογή για iOS, Χωρίς Πλέον Όρια στο Μέγεθος

Έχετε κουραστεί να σας κοροιδεύουν οι φίλοι σας με συσκευές Android για την καλύτερη εφαρμογή Dropbox που έχουν? Ανακούφιση, η νέα έκδοση Dropbox 1,5 είναι τώρα διαθέσιμη για το...

Χάνετε συνεχώς τα κλειδιά σας; Hone for iPhone 4s


APPLETEAM Authors
Χάνετε συνεχώς τα κλειδιά σας; Hone for...

Hone for iPhone 4S

Never Lose Your Keys Again

Ο συνεργάτης μου κ εγώ χάνουμε τα κλειδιά μας σχεδόν σε καθημερινή βάση, έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι γι αυτό. Το Hone για iPhone 4s και το νέο iPad 3 είναι ένα Bluetooth χαμηλής ενέργειας συσκευή για τα κλειδιά σας το οποίο ανάβει κ δονείται όταν ενεργοποιηθεί έτσι ώστε να μπορέσετε να βρείτε τα κλειδιά σας. Διαρκεί για 6 μήνες με μια μπαταρία η οποία συμπεριλαμβάνεται και έχει πάνω απο 50 μέτρα εμβέλεια.

Πως Λειτουργεί?

Δημοσιευμένη Εικόνα

Όταν παραλάβετε την συσκευή κρεμάστε την στα κλειδιά σας και κατεβάστε και κάντε εγκατάσταση την εφαρμογή για iPhone.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η εφαρμογή και η συσκευή θα συζεύξουν αυτόματα. Για να βρείτε τα κλειδιά σας απλά πατήστε το πλήκτρο Find μέσα στην εφαρμογή του τηλεφώνου.

Εάν δεν την ακούσετε ή δεν την δείτε άμεσα, περπατήστε γύρω στον χώρο με ανοιχτή την εφαρμογή. Η συσκευή διαθέτει έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο επεξεργαστή ο οποίος θα σας ενημερώνει πότε πλησιάζετε ή όχι στα κλειδιά σας.

Χαρακτηριστικά

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η συσκευή είναι συμβατή μόνο με iPhone 4s & iPad 3

Η μπαταρία CR2032 που περιλαμβάνεται διαρκεί 6 μήνες και ανάλογα με την χρήση μπορείτε να δείτε κ μεγαλύτερη διάρκεια.

Το Bluetooth 4.0 λόγω της χαμηλής ενεργείας chipset που χρησιμοποιούμε έχει 50 μέτρα εμβέλεια. Η εμβέλεια μπορεί να διαφέρει σε κανονικές συνθήκες περιβάλλοντος.

Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 54x32x15mm και το βάρος του είναι 0.6oz μαζί με την μπαταρία.

Κατασκευάζεται στην Αμερική

Καθώς εξερευνούσαμε γι αυτό το project, διαπιστώσαμε ότι μπορούμε να κρατήσουμε την παραγωγή του ολοκληρωτικά στην Αμερική. Κοστίζει λίγο παραπάνω αλλά όχι όσο περιμέναμε και τα πλεονεκτήματα της εγχώριας παραγωγής είναι πολλά:

-Γνωρίζοντας ότι οι εργαζόμενοι στη θέση αυτή μαζί αντιμετωπίζονται δίκαια

-Αυξημένος έλεγχος των υλικών κ της διαδικασίας παραγωγής

-Επικοινωνία με την αλυσίδα εφοδιασμού μας

-Απλοποιημένη διαδικασία αποστολής και διανομής.

Αν και εγώ και ο Louis εργαζόμαστε στον κλάδο της τεχνολογίας, οι οικογένειες μας έχουν βαθιές ρίζες στην Αμερικανική κατασκευαστική ιστορία. Ο παππούς μου δούλεψε στα εργοστάσια του Brooklyn, ώντας μετανάστης, ώσπου με τον καιρό έγινε επιστάτης σε ένα από αυτά. Ο παππούς του Loui ίδρυσε το Artex Knitting Mills, το οποίο είναι το τελευταίο του είδους του εργοστάσιο στην ανατολική ακτή.

Δεν είμαστε ενάντια στην παγκοσμιοποίηση της παραγωγής απλά είναι ο δικός μας τρόπος να κάνουμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά και να φέρουμε την συσκευή στην αγορά και με αυτόν τον τρόπο να νιώθουμε καλά με αυτό.

Γιατί χρειαζόμαστε την βοήθεια σας

Είμαστε μόνο δυο και η παραγωγή ηλεκτρονικού υλικού είναι μια πολύ ακριβή και σύνθετη προσπάθεια. Για παράδειγμα τα καλούπια για την συσκευή θα ξεπεράσουν τις $16.000. Η χρηματοδότηση μας βρίσκεται σε νεκρό σημείο για τα έξοδα που έρχονται – χωρίς βοήθεια δεν θα είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να κατασκευάζουμε από spec και να απορροφήσουμε όλες αυτές τις δαπάνες. Πιστεύουμε ότι είναι χρήσιμο και cool και αν συμφωνείτε μπορούμε να κάνουμε να συμβεί αυτό!

Σχετικό βίντεο http://www.kickstart…your-keys-again

(From Kickstarter.com)

Σχολιασμός στο Forum

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ACCESSORIES

Amplifiear For Ipad

Σχεδιασμένο απ’το Brooklyn-based studio Nonlinear , το Amplifiear είναι μια έξυπνη εφαρμόσιμη συσκευή ήχου για το ipad Το amplifiear κουμπώνει πολύ απλά πάνω στη γωνία του...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
ACCESSORIES

Galileo is Your iPhone’s Remote Motion Control

Για μία βίντεοκλήση χρειάζονται 2 άτομα αλλά ένας δεν μπορεί να έχει τον έλεγχο και των 2 συσκευών,το remote iphone controller Galileo είναι εδώ για να βελτιώσει τη συνολική...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: