ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Χάνετε συνεχώς τα κλειδιά σας; Hone for iPhone 4s

Hone for iPhone 4S

Never Lose Your Keys Again

Ο συνεργάτης μου κ εγώ χάνουμε τα κλειδιά μας σχεδόν σε καθημερινή βάση, έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι γι αυτό. Το Hone για iPhone 4s και το νέο iPad 3 είναι ένα Bluetooth χαμηλής ενέργειας συσκευή για τα κλειδιά σας το οποίο ανάβει κ δονείται όταν ενεργοποιηθεί έτσι ώστε να μπορέσετε να βρείτε τα κλειδιά σας. Διαρκεί για 6 μήνες με μια μπαταρία η οποία συμπεριλαμβάνεται και έχει πάνω απο 50 μέτρα εμβέλεια.

Πως Λειτουργεί?

Δημοσιευμένη Εικόνα

Όταν παραλάβετε την συσκευή κρεμάστε την στα κλειδιά σας και κατεβάστε και κάντε εγκατάσταση την εφαρμογή για iPhone.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η εφαρμογή και η συσκευή θα συζεύξουν αυτόματα. Για να βρείτε τα κλειδιά σας απλά πατήστε το πλήκτρο Find μέσα στην εφαρμογή του τηλεφώνου.

Εάν δεν την ακούσετε ή δεν την δείτε άμεσα, περπατήστε γύρω στον χώρο με ανοιχτή την εφαρμογή. Η συσκευή διαθέτει έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο επεξεργαστή ο οποίος θα σας ενημερώνει πότε πλησιάζετε ή όχι στα κλειδιά σας.

Χαρακτηριστικά

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η συσκευή είναι συμβατή μόνο με iPhone 4s & iPad 3

Η μπαταρία CR2032 που περιλαμβάνεται διαρκεί 6 μήνες και ανάλογα με την χρήση μπορείτε να δείτε κ μεγαλύτερη διάρκεια.

Το Bluetooth 4.0 λόγω της χαμηλής ενεργείας chipset που χρησιμοποιούμε έχει 50 μέτρα εμβέλεια. Η εμβέλεια μπορεί να διαφέρει σε κανονικές συνθήκες περιβάλλοντος.

Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 54x32x15mm και το βάρος του είναι 0.6oz μαζί με την μπαταρία.

Κατασκευάζεται στην Αμερική

Καθώς εξερευνούσαμε γι αυτό το project, διαπιστώσαμε ότι μπορούμε να κρατήσουμε την παραγωγή του ολοκληρωτικά στην Αμερική. Κοστίζει λίγο παραπάνω αλλά όχι όσο περιμέναμε και τα πλεονεκτήματα της εγχώριας παραγωγής είναι πολλά:

-Γνωρίζοντας ότι οι εργαζόμενοι στη θέση αυτή μαζί αντιμετωπίζονται δίκαια

-Αυξημένος έλεγχος των υλικών κ της διαδικασίας παραγωγής

-Επικοινωνία με την αλυσίδα εφοδιασμού μας

-Απλοποιημένη διαδικασία αποστολής και διανομής.

Αν και εγώ και ο Louis εργαζόμαστε στον κλάδο της τεχνολογίας, οι οικογένειες μας έχουν βαθιές ρίζες στην Αμερικανική κατασκευαστική ιστορία. Ο παππούς μου δούλεψε στα εργοστάσια του Brooklyn, ώντας μετανάστης, ώσπου με τον καιρό έγινε επιστάτης σε ένα από αυτά. Ο παππούς του Loui ίδρυσε το Artex Knitting Mills, το οποίο είναι το τελευταίο του είδους του εργοστάσιο στην ανατολική ακτή.

Δεν είμαστε ενάντια στην παγκοσμιοποίηση της παραγωγής απλά είναι ο δικός μας τρόπος να κάνουμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά και να φέρουμε την συσκευή στην αγορά και με αυτόν τον τρόπο να νιώθουμε καλά με αυτό.

Γιατί χρειαζόμαστε την βοήθεια σας

Είμαστε μόνο δυο και η παραγωγή ηλεκτρονικού υλικού είναι μια πολύ ακριβή και σύνθετη προσπάθεια. Για παράδειγμα τα καλούπια για την συσκευή θα ξεπεράσουν τις $16.000. Η χρηματοδότηση μας βρίσκεται σε νεκρό σημείο για τα έξοδα που έρχονται – χωρίς βοήθεια δεν θα είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να κατασκευάζουμε από spec και να απορροφήσουμε όλες αυτές τις δαπάνες. Πιστεύουμε ότι είναι χρήσιμο και cool και αν συμφωνείτε μπορούμε να κάνουμε να συμβεί αυτό!

Σχετικό βίντεο http://www.kickstart…your-keys-again

(From Kickstarter.com)

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll