Την επέκταση της σειράς iPhone φαίνεται να σχεδιάζει η εταιρεία Apple, συμπεριλαμβάνοντας ένα νέο μοντέλο των 4 ιντσών, σύμφωνα με ασιατικές πηγές που δημοσίευσε η ιστοσελίδα G for Games. Η μικρότερη μορφή iPhone, θα επαναφέρει τη ευκολία χρήσης ενός iPhone με το ένα χέρι, η οποία χάθηκε με την εισαγωγή των μεγαλύτερων iPhone 6 Plus και iPhone 6. Οι πηγές οι οποίες προέρχονται από την εφοδιαστική αλυσίδα της  Apple, αναφέρουν πως η νέα έκδοση αναμένεται το δεύτερο εξάμηνο του 2015, με στόχο το γυναικείο πληθυσμό που επιθυμεί μικρότερα μεγέθη συσκευών.

Ακόμη και χωρίς μία νέα έκδοση των 4 ιντσών, όπως μας έχει διδάξει η ιστορία, η Apple θα διατηρήσει στην αγορά το iPhone 5s των 4 ιντσών και το 2015, ως το low-end smartphone της σειράς, καταργώντας τα προηγούμενα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων και του iPhone 5c, όπως ήδη σας έχουμε αναφέρει. Όμως εάν η Apple θέλει να διατηρήσει συσκευή στι 4 ίντσες θα πρέπει να επενδύσει σε μία αναβάθμιση της προηγούμενης συσκευής, ως ένα νεότερο iPhone 5s age.

Εδώ καλό είναι να αναφέρουμε πως και η βάση της σημερινής φήμης δεν είναι απολύτως σαφής και είναι δύσκολη η αξιολόγηση της εγκυρότητας της. Γι’ αυτό κι εμείς δεν πολυ δίνουμε σημασία σε τέτοιου είδους φήμες έως ότου διαθέτουμε πρόσθετες πληροφορίες επί του θέματος. Παρότι από τη φετινή σειρά iPhone 6 απουσίαζε μία μικρότερη έκδοση, τα νέα iPhone 6 των 4,7 ιντσών και iPhone 6 Plus των 5,5 ιντσών, ξεπέρασαν σε πωλήσεις κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ πωλήσεων του πρώτου Σαββατοκύριακου. Το iPhone 6 είναι out of stock αυτή τη στιγμή στην Αμερική, ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο έχει καταλάβει το 41% της αγοράς phablet κατά το τελευταίο κυλιόμενο τρίμηνο Οκτωβρίου, έχοντας στην αγορά μόνο έναν μήνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροAPPLECOSMOS |13 Έξυπνα κόλπα που ανακαλύψαμε στην εφαρμογή Mail
Επόμενο άρθροΠρακτικές συμβουλές |Ενέργειες Βελτιώσης συμπεριφοράς της εφαρμογής Safari
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here