Όπως έχει γίνει μια ιεροτελεστία απ’ όλους μας για τα φημολογούμενα προϊόντα της Apple, η εταιρία ακούγεται πολύ έντονα ότι θα κυκλοφορήσει ένα -περίπου 12.9-ιντσών iPad με την ονομασία «iPad Pro”. Φέρεται μάλιστα να αναδεικνύεται σε μια σειρά από φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στην κινεζική ιστοσελίδα microblogging Weibo τη Δευτέρα, γεγονός που υποδηλώνει από αυτές ότι θα μπορούσε να ενσωματώνει μία USB θύρα τύπου C ή ένα δεύτερο βύσμα Lightning!

Ένα τρίο των υποτιθέμενων αυτών φωτογραφιών , παρατηρήθηκε για πρώτη φορά από το HDBlog.it, όπου απεικονίζουν μια συσκευή όπως το iPad και από ότι φαίνεται είναι και το λογότυπο της Apple κολλημένα στο πίσω μέρος της. Μια κάμερα και για το μικρόφωνο μια οπή ,έχουν τοποθετηθεί πάνω δεξιά, δίπλα σε ένα ζευγάρι διακοπτών που έχουν μπει στην καμπύλη του δεξιού άκρου του.

Η αριστερή πλευρά διαθέτει μια υποδοχή που θα μπορούσε να είναι ένα USB τύπου C ή υποδοχή Lightning, ενώ το κάτω αριστερά σημείο είναι το γνωστό και οικείο σαν την υποδοχή για ακουστικά των τωρινών μοντέλων και η γρίλια του ηχείου του αλά iPhone 6-στιλ.

Είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς το μέγεθος της συσκευής, καθώς δεν υπάρχει κανένα αντικείμενο γύρω από την συσκεή για την αναφορά, και κανένα από τα πλάνα δεν δείχνουν όλο το μήκος της. Επιπλέον, είναι ασαφές εάν τυχόν αυτό στεγάζει μέσα του πραγματικά εξαρτήματα ή είναι απλά ένα κέλυφος.

Σχετικά λίγα είναι γνωστά με τη φημολογούμενη έκδοση ενός Jumbo iPad, αν και πιστεύεται ότι μεταφέρει έναν επεξεργαστή A8X και θα μπορούσε επίσης να διαθέτει θύρες USB για επέκταση, νέα τεχνολογία ταχείας φόρτισης, και μια γραφίδα. Η παραγωγή λέγεται ότι θα έχει καθυστερήση μέχρι αυτό το φθινόπωρο, λόγω της απόδοσης σε θέματα με την οθόνη, η οποία θα είναι η μοναδική συσκευή της Apple που φημολογείται ότι θα περιέχει την τεχνολογία της Sharp IGZO.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiOS 8.3 |Ενεργοποίηση της ανοιχτής ακρόασης μέσω της λειτουργίας «Hey Siri»
Επόμενο άρθροiSquare |Νέες μειωμένες τιμές σε όλα τις εκδόσεις iPhone (Πρωταπριλιά)
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here