Η φήμη αυτή προέρχεται από μία έκθεση που διατυπώνει πως η TPK είναι σε διαδικασία αύξησης μετοχικού κεφαλαίου κατά 18,6 δισ, γιεν (3.000.000.000$), για να προετοιμάσουν τις επερχόμενες παραγγελίες της Apple. Η πρώτη ιστοσελίδα που έκανε την αναφορά ήταν η Τaiwanese daily UDN.

Η Apple σχεδιάζει να αναπτύξει ένα νέο οικόσυστημα τριών διαστάσεων, hardware και software, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Η σημερινή τεχνολογία κυψελών σε συνάρτηση με τις οθόνες που χρησιμοποιούνται σήμερα στα iPhones, λένε πως είναι ακατάλληλη για χρήση σε 3D οθόνες, καθιστώντας αναγκαία την ανάπτυξη νέων σχεδιαστικά, αισθητήρων αφής. Η εταιρεία έχει έρθει και παλαιότερα σε επαφή με την 3D τεχνολογία, κατοχυρώνοντας δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εγγύτητας συστημάτων ελέγχου, καθώς και πιο προηγμένες ολογραφικές τεχνικές. Η Αpple στα τέλη του προηγούμενου έτους, εξαγόρασε την Ισραηλινή κατασκευάστρια εταιρίας επεξεργαστών PrimeSence – υπεύθυνη για τους 3D αισθητήρες της πρώτης γενιάς Microsoft Kinect – για 345 εκατομμύρια δολάρια.

Η TPK συνεργαζέται από καιρό με την εταιρεία Apple, παρέχοντας μονάδες αφής και πιστεύεται πως είναι ο κορυφαίος προμηθευτής εξαρτημάτων για τη συσκευές iPhone/iPad. Ειδικά οι silver nanowire μονάδες πλέγματος της εταιρείας από την Ταίβάν, φημολογείται πως θα εμπεριέχονται στο Apple Watch, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να έχει επιβεβαιωθεί.

jobs αντίγραφο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here