Φαντάζομαι πως κανένας από εμάς δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς που αμέσως μετά την εκδήλωση της Τρίτης ηρθαν σε επαφή με τα νέα iPohnes της Apple iPhone 6 και iPhone 6 plus, ώστε να αισθανθείτε το μέγεθος και τη διαφορά του από τις υπάρχουσες συσκευές. Μην ανησυχείτε καθόλου το APPLETEAM είναι εδώ για να σας προσφέρει μία χείρα βοηθείας στην επιλογή σας, ώστε να προ-παραγγείλετε την κατάλληλη έκδοση για εσάς.

Ο αναγνώστης του AppleInsider Jeremy Anticouni, δημιούργησε ένα εύχρηστο PDF (link στο τέλος του άρθρου), το οποίο μετά την εκτύπωση του σε τυπικό A4, εμφανίζει στο 100% της κλίμακας, ένα αποτύπωμα του τρέχοντας iPhone 5s της Apple, μαζί με τις νεότερες και μεγαλύτερες εκδόσεις iPhone 6 των 4,7 ιντσών και iPhone 6 plus των 5,5 ιντσών.

Κάποια από εσάς μπορείτε να διακρίνετε τα μεγέθη χωρίς να χρειαστεί να εκτυπώσετε το PDF ένω άλλοι μπορείτε κάλλιστα να το τυπώσετε και στη συνέχεια να το κόψετε περιμετρικά, ώστε να μιμηθείτε πλήρως ακόμη και την τοποθέτηση στην τσέπη σας ή σε business bugs κλπ.


Η πρώτη από τις δύο παραπάνω φωτογραφίες δείχνουν ένα iPhone 5s να τοποθετείται στην κορυφή του περιγράμματος ενός νέου iPhone 6 plus ενό η δεύτερη φωτογραφία συγκρίνει το μέγεθος του plus με την τρέχουσα έκδοση του iPad mini με retina οθόνη.

handy PDF

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροMacbook 12 inch |Αναμένεται σε πολλές αποχρώσεις Grey, Silver και Gold!
Επόμενο άρθροΠρακτικές Συμβουλές |Εγκαταστήστε τη GM iOS 8 σήμερα… χωρίς φόβο και πάθος
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here