ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Φέρτε σήμερα τα χαρακτηριστικά του OS X Mountain Lion’s στο Lion Λειτουργικό σας

Πολλοί άνθρωποι που έχω μιλήσει είναι ανήσυχοι για να δοκιμάσουν τα νέα χαρακτηριστικά που η Apple έφερε στο OS X Lion Mountain. Δυστυχώς, η Apple έχει κάνει μόνο τη beta έκδοση...

Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το AirPlay για να κάνετε streaming "προσωπικες" στιγμές

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το ΑirPlay για να συνδέσετε ηχεία ή το Apple TV σας στο iPhone, θα ξέρετε ότι πρέπει να είστε επιμελής για να αποσυνδέσετε τη συσκευή σας μετά, μήπως...

Το N.O.V.A 3 της Gameloft εμφανίστηκε στο App Store με κορυφαία γραφικά


APPLETEAM Authors
Το N.O.V.A 3 της Gameloft εμφανίστηκε στο...
Δημοσιεύτηκε από APPLETEAM Authors

Η Gameloft έκανε πολύ καλή δουλειά στο τελευταίο της παιχνίδι το “N.O.V.A- Near Orbit Vanguard Alliance” που είναι εμπνευσμένο από το γνωστό παιχνίδι Halo. Χθες δημοσιεύτηκε το trailer για το iOS game που βρίσκεται παραπάνω.

Με τα προηγμένα γραφικά του μοιάζει πλεον με παιχνίδι κονσόλας, είναι το παιχνίδι με τα καλύτερα γραφικά μετά το infinity blade. Τώρα περιλαμβάνει multiplayer με 12 παίκτες, 6 χάρτες και πολλά καινούργια όπλα και εχθρούς.

Δημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη Εικόνα
Παράθεση

-An epic storyline: Humanity finally returns to Earth after years of exile! Fight in 10 immersive levels across the galaxy, from a war-torn Earth to a frozen Volterite city.
-Multiple weapons and powers: Run, shoot, drive vehicles, and pilot a mech to defeat hordes of enemies.
-Join 12-player battles in 6 multiplayer modes (Capture the Point, Free-for-All, Capture the Flag, etc.) on 6 different maps.
-For the first time, multiple allies can jump inside the same vehicle and spread destruction on the battlefield.
-Discover the new FPS benchmark for graphics and gameplay on iOS (real-time shadow & lights, particle system, ragdoll physics, etc.)

Το N.O.V.A 3 υπάρχει ήδη στο App Store της Νέας Ζηλανδίας στι τιμή των 9.99 δολαρρίων και σε λίγη ώρα θα μπει και στο App Store των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΠΗΓΗ 9to5mac

Σχολιασμός στο Forum

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

Το περίεργο εικονίδιο του iCloud στο iTunes 11

Ως κομμάτι του ολοκληρωτικού ανασχεδιασμού του iTunes 11 ένα περίεργο εικονίδιο iCloud εμφανίστηκε επάνω αριστερά. Αλλά τι σημαίνει αλήθεια αυτό το εικονίδιο iCloud? Σε τι μπορεί...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

Στρατηγικό στέλεχος της Samsung παίρνει μεταγραφή και πάει στην Apple

Οι Apple και Samsung βρίσκονται στο επίκεντρο της πιο πολυσυζητημένης δικαστικής διαμάχης στην ιστορία. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι εταιρείες δεν θα εξακολουθήσουν να κλέβουν η...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Font Resize
Αρέσει σε %d bloggers: