APPLE

Το N.O.V.A 3 της Gameloft εμφανίστηκε στο App Store με κορυφαία γραφικά

Η Gameloft έκανε πολύ καλή δουλειά στο τελευταίο της παιχνίδι το “N.O.V.A- Near Orbit Vanguard Alliance” που είναι εμπνευσμένο από το γνωστό παιχνίδι Halo. Χθες δημοσιεύτηκε το trailer για το iOS game που βρίσκεται παραπάνω.

Με τα προηγμένα γραφικά του μοιάζει πλεον με παιχνίδι κονσόλας, είναι το παιχνίδι με τα καλύτερα γραφικά μετά το infinity blade. Τώρα περιλαμβάνει multiplayer με 12 παίκτες, 6 χάρτες και πολλά καινούργια όπλα και εχθρούς.

Δημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη Εικόνα
Παράθεση

-An epic storyline: Humanity finally returns to Earth after years of exile! Fight in 10 immersive levels across the galaxy, from a war-torn Earth to a frozen Volterite city.
-Multiple weapons and powers: Run, shoot, drive vehicles, and pilot a mech to defeat hordes of enemies.
-Join 12-player battles in 6 multiplayer modes (Capture the Point, Free-for-All, Capture the Flag, etc.) on 6 different maps.
-For the first time, multiple allies can jump inside the same vehicle and spread destruction on the battlefield.
-Discover the new FPS benchmark for graphics and gameplay on iOS (real-time shadow & lights, particle system, ragdoll physics, etc.)

Το N.O.V.A 3 υπάρχει ήδη στο App Store της Νέας Ζηλανδίας στι τιμή των 9.99 δολαρρίων και σε λίγη ώρα θα μπει και στο App Store των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΠΗΓΗ 9to5mac

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
APPLE

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll