ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Καθαρά Γυναικεία υπόθεση, η «απόλυτη» τσάντα iPad για σένα

Η Versetta καταθέτει τη δική της ξεχωριστή πρόταση, σχετικά με το πώς μπορεί μία γυναίκα να κουβαλά το iPad μαζί της όπου και αν βρίσκεται. Μια μοντέρνα τσάντα, με μπροστινή...

Το iPhone 4 του Pod2G τρέχει 5.1 Untethered Jailbreak


APPLETEAM Authors
Το iPhone 4 του Pod2G τρέχει 5.1 Untethered...
Δημοσιεύτηκε από APPLETEAM Authors

Καλά νέα και ελπιδοφόρα για την jailbreak κοινότητα ο iOS hacker και μέλος της κοινότητας Chronic Dev Team Pod2G μόλις ανέβασε tweet στο οποίο γράφει πως το δικό του  iPhone 4 τρέχει untethered έκδοση jailbreak στην iOS 5.1. Για όσους δεν γνωρίζουν την διαφορά tethered και untethered jailbreak, η διαφορά είναι μεγάλη.

Στην μεν πρώτη θα πρέπει να ξαναγίνει jailbreak καθε φορά που κλείνει η συσκευή, Ενώ στη δεύτερη η συσκευή είναι jailbreak μέχρι να γίνει το επόμενο update ή restore στη συσκευή.

Υπάρχει πολλή  δουλειά ακόμη που πρέπει να γίνει προκειμένου να δούμε jailbreak και στο iPhone 4S, αλλά για το iPhone 4 και iPad 2 φαίνεται  στον ορίζοντα να έρχεται.

Το iPhone 4S τρέχει έναν τροποποιημένο επεξεργαστή Α5Χ δυσχεραίνοντας  το έργο της jailbreak κοινότητας. Η δημιουργία ενός jailbreak εργαλείου παίρνει πολύ χρόνο και απαιτεί πολύ και κουραστική εργασία για να μπορεί να δοκιμαστεί και να γίνει μαζική διανομή.

Ο Pod2g όπως είχαμε αναφέρει διενέργησε  μια ψηφοφορία για το εάν πρέπει να αποκαλύψει τα exploits τώρα ή να τα κρατήσει για το επερχόμενο iOS 6 και  το αποτέλεσμα βγήκε θετικό ώστε να προχωρήσει στο jailbreak τωρα!

Μόλις αποκαλύπτεται ένα jailbreak η apple αμέσως βγάζει νέα έκδοση και κλείνει τα exploits έτσι το παιχνίδι έχει αρχίσει και γίνεται δυσκολότερο στην εξεύρεση των exploits. Γι αυτό λοιπόν πλέον η κοινότητα σκέφτεται πιο συνετά για το πότε θα δημιουργήσει jailbreak εργαλείο στη αναμονή για νεότερα λοιπόν.

Πηγή

 Σχολιασμός στο Forum

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

Νέο Apple Store στην Σουηδία

Έχουμε παρακολουθήσει τις προσπάθειες της Apple για να ανοίξει καταστήματα λιανικής στην Σουηδία για αρκετό καιρό τώρα. Η εταιρεία ξεκίνησε τις προσλήψεις υπαλλήλων για τα νέα της...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

Η Apple ανακοίνωσε και έκανε διαθέσιμη την εφαρμογή Podcast

Μια από τις φήμες των τελευταίων εβδομάδων σήμερα επαληθεύεται. Σας είχαμε αναφέρει το πόσο περίεργο ήταν το γεγονός ότι η Αpple δεν συμπεριέλαβε τα Podcast στην εφαρμογή του...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: