Χρειάστηκε να περάσουν πεντέμιση εβδομάδες κυκλοφορίας, προκειμένου το λειτουργικό σύστημα iOS 8 να έχει εγκαταστασταθεί στο 52% των iOS συσκευών, σύμφωνα με νέα στοιχεία που αναρτήθηκαν στη σελίδα υποστήριξης του App Store της Apple για τους developers. O αρθμός εγκαταστάσεων  αυξήθηκε κατά 4% κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, που σημαίνει πως οι εγκαταστάσεις βρίσκονται σε ανοδική πορεία μετά από αρκετές εβδομάδες στασιμότητας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στις 16 Οκτωβρίου της Apple για το iPad, o CEO της Apple Tim Cook είχε δηλώσει πως το iOS 8 είχε εγκατασταθεί στο 48% των iOS συσκευών, έως τις 13 Οκτωβρίου, και πιο πριν στο 46% στις 21 Σεπτεμβρίου.

Η αύξηση φαίνεται να οφείλεται στην κυκλοφορία της αναβάθμισης 8.1 στις 20 Οκτωβρίου, το οποίο έφερε πολλά νέα χαρακτηριστικά που αναμφίβολα δελέασαν του χρήστες του λειτουργικού, ώστε να αναβαθμίσουν, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας Apple Pay, της υποστήριξης SMS Forwarding, Hotspot Instant, iCloud Photo Library και η επιστροφή του άλμπουμ κάμερας.

Το iOS 8.1 διόρθωσε επίσης σημαντικά σφάλματα που υπήρχαν για αρκετές εβδομάδες στις συσκευές των χρηστών iOS 8. Συγκεκριμένα διόρθωσε προβλήματα Wi-Fi, και Bluetooth, του προσανατολισμού και άλλα δευτερεύουσας σημασίας. Οι εκτιμήσεις της εγκατάστασης βασίζονται στο App Store μέσω του δικτύου MixPanel, το οποίο έως τώρα έχει δώσει έγκριση σε πάνω από το 54% των συσκευών. Οι αριθμοί του MixPanel, δείχνουν και τάση στο αριθμό εγκαταστάσεων προς τα επάνω μετά την έλευση της iOS 8.1

mixpanelios8adoptionΗ κυκλοφορία του iOS 8 εμπεριείχε μια σειρά από σφάλματα τα οποία πιθανόν να κρατούσαν τους χρήστες μακριά από την αναβάθμση. Λίγο πριν την κυκλοφορία της, όλες οι εφαρμογές με ενεργοποιημένο το HealthKit, αποσύρθηκαν από το App Store, εξαιτίας κάποιου σοβαρού σφάλματος, ενώ το iOS 8.0.1 έφερε δικά του σφάλματα, όπως την απενεργοποίηση των υπηρεσιών κινητής και Touch ID, σε χιλιάδες iPhone 6 και iPhone 6 Plus. H τελευταία έκδοση διόρθωσε τα περισσότερα από αυτά και φαίνεται μετά από μερικές ημέρες κυκλοφορίας, πως είναι η πιο σταθερή από όλες της προηγούμενες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΟ Πέτρος Αναβάθμισε |Ενεργοποίηση της λειτουργίας iCloud Photo Library
Επόμενο άρθροΠρακτικές Συμβουλές |Εξοικονόμηση αποθηκευτικού χώρου στο iCloud Photo Library
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here