ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Το iOS είναι μια "όμορφη κρυστάλλινη φυλακή" και το MACOS θα γίνει σύντομα!

Το Electronic Frontier Foundation (EFF) αποτέλεσε σημαντική πρόκληση για την Apple για την δημιουργία υψηλών πρότυπων για αρκετό καιρό. Η φιλοσοφία της οργάνωσης αυτής είναι...

Πόσο εύκολο είναι για κάποιον να βρει δουλειά σε ένα Apple Store

Για πολλούς οπαδούς της Apple, υπάρχει μια υπνωτιστική γοητεία με την ιδέα της εργασίας για την αγαπημένη τους εταιρείας, ακόμα κι αν είναι απλά μια δουλειά όπως το να επανδρώσουν...

Η επίσημη εφαρμογή της Apple μας δείχνει πως μπορεί να μοιάζει το iOS 6 στο νέο iPhone!

Οι εφαρμογές και τα βασικά χαρακτηριστικά στο λειτουργικό σύστημα iOS της Apple έχουν παραμείνει τα ίδια σε μεγάλο βαθμό από το αρχικό iPhone έκανε το ντεμπούτοτου το 2007....

Tα πρώτα πρωτότυπα της Apple HDTV σε γραμμή παραγωγής για έλεγχο (?)

Η Apple αυτό το μήνα φέρεται να έχει αρχίσει την παραγωγή από τα πρώτα πρωτότυπα της πολύ-αναμενόμενης Apple HDTV σε μία από τις εγκαταστάσεις παραγωγής της, ενόψει της γενικής...

Το iOS είναι μια "όμορφη κρυστάλλινη φυλακή" και το MACOS θα γίνει σύντομα!


APPLETEAM Authors
Το iOS είναι μια "όμορφη κρυστάλλινη...
Δημοσιεύτηκε από APPLETEAM Authors

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το Electronic Frontier Foundation (EFF) αποτέλεσε σημαντική πρόκληση για την Apple για την δημιουργία υψηλών πρότυπων για αρκετό καιρό.

Η φιλοσοφία της οργάνωσης αυτής είναι βασισμένη στο «υπεράσπιση των δικαιωμάτων σας στον ψηφιακό κόσμο» απαιτεί συχνά από εταιρείες υψηλής τεχνολογίας συνοχή και σωστό ανταγωνισμό ενώ μπορεί να γίνει πολύ επικριτική όταν κρίνει πως οι επιπτώσεις μιας πολιτικής μια μεγάλης εταιρείας σαν την Apple μπορεί να αποβεί αρνητική για τους καταναλωτές!

Σε ένα νέο μήνυμα σήμερα, αποκάλεσε το iOS μια «πανέμορφη κρυστάλλινη φυλακή» μιας και οι καταναλωτές δεν έχουν μεγάλη ελευθερία στο λειτουργικό σύστημα. Το EEF υποστηρίζει, επίσης, ότι το OS X γίνεται όλο και ποιο περιορισμένο, και ότι η Apple θα πρέπει να υιοθετήσει μια πιο ανοικτή νοοτροπία στο μέλλον.

Ο συνιδρυτή της Apple Steve Wozniak πρόσφατα είπε ότι θα ήθελε η Apple είχε μια πιο ανοικτή προσέγγιση όσον αφορά τις πλατφόρμες της, περνώντας το μέρος των ατόμων που κάνουν jb τις συσκευές τους. Η Apple παίζει διαρκώς το παιχνίδι της γάτας και του ποντικιού με τους jailbreakers αλλά ίσως χάνει την ουσία η οποία και με μια πρόσφατη ματιά στους αριθμούς των jb συσκευών δηλώνει ότι όλοι εμείς θέλουμε μεγαλύτερη ελευθερία!!!

Συγκεκριμένα το EEF ανέφερε:

Παράθεση

​Apple changed the way we think about mobile computing with the iPhone, but they have also lead the charge in creating restrictive computers and restrictive marketplaces for software. You may have purchased an iPad, but unless you’ve exploited a vulnerability in iOS to jailbreak it, there are many things you cannot install on it. The App Store has thousands of apps to choose from, but your choices are limited to apps that both Apple has approved, and which can function without ”root” or “administrator” privileges.

To Mountain Lion είναι κοντά πλέον και στο νέο λειτουργικό η Apple θα εισαγάγει το GateKeeper, ένα εργαλείο ασφαλείας που θα χρησιμεύσει για να κρατήσει το mac σας μακριά από μη εγκεκριμένες εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί μέσου του χρήστη. Η Apple έχει ήδη δημιουργήσει μια ασφαλή, ελεγχόμενη εμπειρία για κινητά, και η εταιρεία είναι σίγουρο πλέον πως σκόπιμα θέλει να δημιουργήσει ένα τέτοια περιβάλλον και στην επιφάνεια εργασίας σας.

Παράθεση

Apple did not invent the culture of imposing restrictions on what kinds of programs people could run on the computers in their pockets. Mobile phone manufacturers and carriers were making life miserable for programmers long before Apple entered the smartphone market, and writing code for phones in those days was described as ”a tarpit of misery, pain, and destruction”. If anything, Apple’s innovation was to show that it was possible to have a computing platform that was simultaneously useful, successful, and deeply restrictive of what people were able to do with it.

Ο χαρακτηρισμός λοιπόν «πανέμορφη κρυστάλλινη φυλακή» με λίγο σκέψη δεν είναι διόλου λαθεμένος και μάλιστα πολύ γρήγορα και το MACOS θα γίνει το ίδιο μιας και η Apple πάει με ταχύς ρυθμούς στην ενοποίηση και των 2!

Το μέλλον δεν προκεται να μας επιφυλάξει κάποια έκπληξη σε αυτό το κομμάτι μιας και η «κρυσταλλινη φυλακή» του iOS φαίνεται να αρέσει σε χιλιάδες ανθρώπους μιας και οι πωλήσεις της Apple είναι ποιο υψηλές από ποτέ!

Πηγή

 

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

Google I/O presents Android 4.1 & Nexus Q.. live video

Στην σημερινή παρουσίαση της Google I/O αποκαλύφθηκαν πολλά νέα προϊόντα με σκοπό να μπουν δυναμικά στην αγορά των Tablet και Home entertainment στοχεύοντας να καταρρίψουν το iPad...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

Ξεχωριστές εκδηλώσεις για την ανακοίνωση των επόμενης γενιάς iPhone και iPad mini

Ειλικρινά αυτή είναι και η πλέον λογική λύση για την Apple. Ο δημοσιογράφος Jim Dalrymple αναφέρει σε άρθρο του πως η Apple μπορεί να σχεδιάζει την διάθεση των επόμενης γενιάς...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: