Το Φανταράκι είναι μια πλήρης εφαρμογή για το iPhone / iPad, χρήσιμο εργαλείο για την θητεία στον Στρατό Ξηράς. Ξεκινώντας, δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίσει ο φαντάρος το προφίλ του όπου καταχωρεί το όνομά του, μια φωτογραφία του, πότε ξεκίνησε τη θητεία, πότε τελειώνει καθώς και την μονάδα στην οποία βρίσκεται. Στην βασική “οθόνη” (το λεγόμενο “λελεδόμετρο”) της εφαρμογής παρουσιάζονται περιεκτικά τα εξής:

  • Πόσες μέρες έμειναν μέχρι την απόλυση
  • Ο λελεδοβαθμός, δηλαδή ένας “βαθμός” αντίστοιχα με την παλαιότητα του φαντάρου στο σώμα! (Ο φαντάρος ειδοποιείται αυτόματα και με notification όταν “προάγεται”).
  • Πόσες άδειες έχεις πάρει και πόσες δικαιούσαι (υπολογίζεται αυτόματα σύμφωνα με τους κανονισμούς του ΓΕΕΘΑ)
Επίσης δίνεται η δυνατότητα  να κοινοποιήσει ο φαντάρος πόσο παλιός είναι, σε πόσες μέρες απολύεται καθώς και τον “λελεδοβαθμό” του στο Facebook. Αξιοσημείωτο είναι πως δεν κοινοποιούνται ευαίσθητες πληροφορίες όπως ο αριθμός στρατιωτικού μητρώου. Αν γίνει tap στις άδειες ή τις ποινές, εμφανίζεται αναλυτικά η λίστα και με ένα ακόμα tap μπορεί ο φαντάρος να καταχωρήσει τις άδειες ή τις ποινές καθώς και τον τύπο τους.
Η δεύτερη “οθόνη” που έχει το “Φανταράκι”, περιέχει πίνακα με όλους τους βαθμούς του Στρατού Ξηράς με λεκτική περιγραφή  (πχ Αρχιλοχίας ΣΜΥ: 2 τόξα και 4 σιρίτια). Κάνοντας ένα tap  σε κάθε διακριτικό μπορεί να το δει ακόμα πιο καθαρά σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Η τρίτη “οθόνη” περιέχει το Λεξικό Στρατού, με χρήσιμες φράσεις για την θητεία, όπως:
  • Ντακότα
  • Καναδέζα
  • Μπιφτέκι
  • Κουραμάνα
Η εφαρμογή προσφέρεται δωρεάν στο App Store
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiPhone 6s |Ενσωμάτωση τεχνολογίας Force tοuch και νέες αποχρώσεις
Επόμενο άρθροΔώστε το φιλί της ζωής στην εξαντλημένη μπαταρίας σας
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here