ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Το πιο… δροσερό αξεσουάρ για iPhone που μπορείς να φανταστείς

Το καλοκαίρι έρχεται… Χαλάρωσε και απόλαυσέ το, με ένα άκρως πρωτότυπο αξεσουάρ για το iPhone και το iPod Touch, που θα σε δροσίζει ενώ μιλάς στο κινητό σου.

Για κάθε geek που θέλει να αισθάνεται ξεχωριστός και…δροσερός, τo iPhone Dock Fan είναι η ιδανική επιλογή. Πρόκειται στην ουσία για ένα φορητό ανεμιστήρα, που τροφοδοτείται από την μπαταρία του κινητού σου. Διαθέτειρυθμιζόμενη περιστρεφόμενη βάση, ώστε να μπορεί να σε δροσίζει σε κάθε περίπτωση, ακόμη και στις πιο… δύσκολες γωνίες τοποθέτησης, καθώς μιλάς στο κινητό ή απλά δεν αντέχεις τη ζέστη στο αυτοκίνητο, το καφέ, το σπίτι σου ή και την… παραλία.

Το iPhone Dock Fan μπορεί να σε κρατήσει «δροσερό» για έως και 6 ώρες σε πλήρη φόρτιση, ενώ είναι κατασκευασμένο απόμαλακό πλαστικό (ουρεθάνη), ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος τραυματισμού. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για το ελληνικό καλοκαίρι;

Digitallife.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll