ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Το μυστικό σχέδιο της Apple για να σκοτώσει την ταμειακή μηχανή

Αν έχετε πάει ποτέ σε ένα κατάστημα, ξέρετε την κλασσική διαδικασία: Περιήγηση στα εμπορεύματα, διαλέγετε κάτι,το μεταφέρετε στο ταμείο, ίσως περιμένετε στην ουρά για να πληρώσετε...

Το μυστικό σχέδιο της Apple για να σκοτώσει την ταμειακή μηχανή


APPLETEAM Authors
Το μυστικό σχέδιο της Apple για να σκοτώσει...
Δημοσιεύτηκε από APPLETEAM Authors

Δημοσιευμένη Εικόνα

Αν έχετε πάει ποτέ σε ένα κατάστημα, ξέρετε την κλασσική διαδικασία: Περιήγηση στα εμπορεύματα, διαλέγετε κάτι,το μεταφέρετε στο ταμείο, ίσως περιμένετε στην ουρά για να πληρώσετε και μετά έξω από το κατάστημα κρατώντας την σακούλα που μέσα έχει την απόδειξη αγορών σας!

Είτε πρόκειται για ένα κατάστημα ρούχων, ένα παντοπωλείο ή ένα καφενείο, είναι πιθανό να βρείτε μια ταμειακή μηχανή σε αυτό, και ένα πρόσωπο που χειρίζεται την ταμειακή μηχανή, από την άλλη πλευρά. Μια αξιοσημείωτη εξαίρεση είναι το τοπικό σας κατάστημα της Apple.

Δεν υπάρχουν ταμειακές μηχανές. Αν θέλετε να αγοράσετε κάτι, μπορείτε να σταματήσετε κάποιο παιδί με το πολύχρωμο T-shirt και να παραδώσετε την πιστωτική σας κάρτα. Το παιδί σκανάρει την κάρτα σας με ένα ειδικά εξοπλισμένο το iPhone ή iPad και η απόδειξη σας περιμένει στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Η συναλλαγή μπορεί να γίνει οπουδήποτε στο κατάστημα.

Η Apple, προφανώς, θεωρεί ότι η όλη διαδικασία για την αγορά προϊόντων σε ένα καταστήματα λιανικής πώλησης είναι αρκετά χαζή και ανούσια. Γιατί να χρειαστείτε να περπατήσετε μέχρι την ταμειακή μηχανή και ενδεχομένως να περιμένετε ένα εύλογο χρονικό διάστημα στην ουρά?

 

Οι ταμειακές μηχανές είναι και άσχημες και περιττές.

Η απάντηση της Apple έρχεται με το iWallet! Ένας αναλυτής προέβλεψε αυτή την εβδομάδα κάτι συγκλονιστικό: Αντί του NFC συστήματος συναλλαγών το οποίο θα το χρησιμοποιήσουν στο άμεσο μέλλον όλα τα Android κινητά και τα πρώτα δείγματα έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους η Apple θα χρησιμοποιήσει το Bluetooth 4.0 για το iWallet ίσως ποιο σύντομα από ότι το περιμέναμε.

Η τεχνολογία είναι εκεί και διαθέσιμη τα iPhone και τα iPad την υποστηρίζουν και το μόνο που μένει από την Αpple για να επαναπροσδιορίσει για ακόμη μια φορά τον τρόπο που κάνουμε κάτι καθημερινά είναι η δημιουργία μιας εφαρμογής και τίποτα περισσότερο!

Η εμβέλεια του Bluetooth 4.0 είναι αρκετά μεγάλη 160 πόδια, κάτι το οποίο σημαίνει πως σχεδόν όλα τα καταστήματα λιανικής θα μπορούσαν λειτουργούν όπως το Apple Store στο πολύ άμεσο μέλλον. Το σημείο πώλησης μπορεί να είναι οπουδήποτε μέσα στο κατάστημα, ποιο σύντομα λοιπόν από ότι περιμέναμε ίσως να πληρώνουμε το γεύμα μας σε ένα εστιατόριο χωρίς καν να χρειαστεί να φωνάζουμε τον σερβιτόρο!

Πηγή

 

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

Είναι επίσημο! iPhone 8 στις 12 Σεπτεμβρίου – Οι προσκλήσεις εστάλησαν για το event στο Apple Park

Η Apple σήμερα έστειλε τις προσκλήσεις για το ετήσιο καθιερωμένο event στο οποίο λαμβάνει χώρα η παρουσίαση ενός νέου iPhone. Η φετινή παρουσίαση θα διοργανώνεται στο Steve Jobs...

Δημοσιεύτηκε στις από kumpour
APPLE

Η Samsung ανοίγει νέο κατάστημα – αντίγραφο στην Αυστραλία

  Καθώς όλοι περιμένουμε να βγει η οριστική απόφαση στην υπόθεση της Apple έναντι της Samsung, η Samsung μόλις άνοιξε ένα νέο “Samsung Experience store” στο Sydney, το οποίο...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: