ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα ελεγχόμενα από το iPhone

Δημοσιευμένη Εικόνα

Έχουμε δει πολλά τηλεκατευθυνόμενα στην αγορά που ελέγχονται από το iPhone . Υπάρχουν αυτοκίνητα, ελικόπτερα μέχρι και μικροσκοπικές σφαίρες που μπορούν να ελέγχονται από τις συσκευές της Apple. Δεν έχουμε όμως δει κάτι τόσο ωραίο σαν αυτό.

Τα παιδιά του iHelicopters.net, οι κατασκευαστές του γνωστού rocket-launching Cobra copter , μας πληροφόρησαν ότι έχουν κατασκευάσει RC cars που θα ελέγχονται από το iPhone και δεν πρέπει με τίποτα να τα χάσουμε. Τελικά έχουν δίκιο..

Η collection των RC cars είναι μεγάλη και μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε ωραία μοντέλα όπως Audi R8, Q7, BMW X6, 5 series. Όλα αυτά ελέγχονται από μια εφαρμογή μέσω ενός πομπού που συνδέεται στην είσοδο του ήχου. Κρίνοντας από το βίντεο, τα αυτοκίνητα φαίνονται καλοφτιαγμένα, γρήγορα και έχουν άμεση ανταπόκριση, μπορούν να κρατήσουν πάνω από μια ώρα με πλήρη φόρτιση.
Αν ενδιαφέρεστε μπόρείτε να τα αγοράσετε από το iHelicopter’s online store με τιμές κάτω από 60 δολάρια.

ΠΗΓΗ

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll