Στις 24 Οκτωβρίου, ημέρα Παρασκευή και τέσσερις ημέρες πριν γιορτάσουμε την Εθνική μας Επέτειο του ΟΧΙ, θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση των νέων iPhones στην πατρίδα μας. Ίσως να άργησε η άφιξή τους στην δική μας τοπική αγορά μερικές εβδομάδες βάση των αρχικών εκτιμήσεων, αλλά όπως και να ΄χει θα είναι κοντά μας από τον επόμενο μήνα. 

Αρκετοί συμπολίτες μας δεν κρύβουν ότι θέλουν να αποκτήσουν το νέο iPhone και οι πρώτες παραγγελίες που δόθηκαν και στους μεγαλύτερους παρόχους στην Ελλάδα (Cosmote-Vodafone-Wind) φτάνουν αθροιστικά μαζί τα 50.000 κομμάτια για το iPhone 6 και iPhone 6 Plus, ο όγκος αν το καλοσκεφτεί κανείς είναι υψηλός και πάλι, αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι οι πωλήσεις του προγενέστερου iPhone, για το πρώτο εξάμηνο του 2014 βάση στοιχείων που έχει συλλέξει η Cosmote, πλησίασαν τις 70.000 συσκευές.

Φτάνοντας στο επίμαχο σημείο, την τιμή του νέου iPhone 6 να αναφέρουμε ότι αυτή θα ξεκινά από τα 750 ευρώ για όποιον θέλει να κάνει δική του την έκδοση με την οθόνη 4,7 ιντσών χωρίς δεσμεύσεις συμβολαίων. Αυξημένη κατά 100 ευρώ θα είναι η τιμή του iPhone 6 Plus με τις 5,5 ίντσες αγγίζοντας τα 850 ευρώ.

Να υπενθυμίσουμε πως το best seller προϊόν της Apple διατίθεται ήδη σε ορισμένα κράτη, όπως: Την Αυστραλία, τον Καναδά, την Γαλλία, την Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, το Πουέρτο Ρίκο, την Σιγκαπούρη και την Βρετανία.

ΠΗΓΗmyphone.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΑPPLETEAM cast |Στον απόηχο της παρουσίασης της 8ης γενιάς iPhones
Επόμενο άρθροChipworks |Επεξεργαστής Α8 20 nm εμπεριέχεται στα νέα iPhones
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here