ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Οι πιο όμορφες, καλοκαιρινές θήκες για το iPad σας!

Καλοκαιρινά υφάσματα, χρώματα και σχέδια ήρθαν για να τυλίξουν και να προστατέψουν αυτό το καλοκαίρι το iPad μας!Εδώ είναι οι πιο όμορφες καλοκαιρινές θήκες για να διαλέξετε!...

Σφάλματα του Cydia μετά το jailbreak και πως να τα ξεπεράσετε


APPLETEAM Authors
Σφάλματα του Cydia μετά το jailbreak και πως...
Δημοσιεύτηκε από APPLETEAM Authors

Δημοσιευμένη Εικόνα

Μετά την κυκλοφορία του νέου Absinthe 2.0, μπορεί να συναντήσετε προβλήματα στο να προσθέσετε repos και να κατεβάσετε πακέτα στην συσκευή σας.

Πάρα πολλοί χρήστες σε online κοινότητες αναφέρουν πως έρχονται αντιμέτωποι με την παραπάνω εικόνα. Το σφάλμα αυτό δεν είναι πρωτόγνωρο και οι παλιότεροι χρήστες θα θυμούνται πως όταν βγήκε το untethered jailbreak για το iPhone 4s και το iPad 2, το Cydia έβγαζε σφάλματα για δυο μέρες.

Το σφάλμα αυτό παρουσιάζεται γιατί το νέο εργαλείο jailbreak υποστηρίζει τόσες πολλές συσκευές και όλοι οι χρήστες αυτές τις μέρες προσπαθούν να κατεβάσουν εφαρμογές από το Cydia. Η κίνηση στους servers του Cydia είναι αυξημένη με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν.

Το σφάλμα αυτο θα φτιάξει σε λίγες μέρες και δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Tip: Όπως πολλοί ίσως γνωρίζουν, όταν κατεβάζουμε ένα πακέτο από το Cydia, το DEB αρχείο αποθηκεύεται στην συσκευή μας και γίνετε εγκατάσταση. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και βγούμε από το Cydia, το DEB διαγράφεται αυτόματα.

Τις μέρες αυτές το Cydia παρουσιάζει προβλήματα λόγο αυξημένης κίνησης στους servers. Όταν δοκιμάζετε να εγκαταστήσετε το πακέτο και παίρνετε το παραπάνω σφάλμα, ΜΗΝ κλείνετε το Cydia γιατί τα DEB που έχουν καταφέρει να αποθηκευτούν στην συσκευή σας διαγράφονται και την επόμενη φορά που προσπαθείτε να κατεβάσετε το πακέτο κατεβαίνουν πάλι. Αντί λοιπόν να κλείνετε το Cydia, δοκιμάστε να κατεβάσετε αμέσως το πακέτο που θέλετε.

Πηγή: iCydiaBlog.org

Σχολιασμός στο Forum

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

MobileMe:η Apple ετοιμάζει για τους χρήστες της το πέρασμα στο iCloud.

«It’ s the final countdown», όπως ακριβώς λέει και το γνωστό σε όλους τραγούδι για το MobileMe, την παλιά υπηρεσία της Apple που επέτρεπε τον συγχρονισμό των Mac με κινητές...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

Νέα εφαρμογή για την οργάνωση και όχι μόνο των παιχνιδιών σας απο το MacGameStore.com

Το MacGameStore.com διέθεσε μια νέα Mac εφαρμογή προκειμένου να βοηθήσει τους χρήστες να κάνουν πιο εύκολα τις αγορές τους και την οργάνωση των παιχνιδιών τους εντός του...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: