Η Apple αναμένεται να διακόψει την παραγωγή της συσκευής iPhone 5c, το επόμενο έτος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Taiwan’s Industrial and Commercial Times. Η παραγωγή της συσκευής, λέγεται πως θα σταματήσει περίπου στο τέλος του πρώτου εξαμήνου, ύστερα από τη επιβράδυνση της παραγωγής των συναρμολογητών Wistron και Foxconn, από την αρχή του έτους. Η είδηση αυτή ακολουθεί τις δηλώσεις του αναλυτή Ming-Chi Kuo, της KGI Securities, νωρήτερα αυτή την εβδομάδα, οι οποίες αναφέρουν του τίτλους τέλους των συσκευών iPhone 5c και iPhone 4S μέσα στο 2015, σύμφωνα με τα σχέδια της Apple. 

Αρχικά το iPhone 5c ε’ιχε κυκλοφορήσει ως επιλογή χαμηλότερου κόστους, το περασμένο έτος και είναι ακόμη στα ράφια της Apple με την έκδοση των 8GB, μαζί με της υπόλοιπες της σειράς iPhone 6, iPhone 6 Plus και iPhone 5s. Είναι πιθανό η Apple να σταματήσει την παραγωγή του μοντέλου το οποίο δεν διαθέτει Touch ID, εκσυγχρονίζοντας έτσι ολόκληρη τη σειρά. Έως τότε όλες οι συσκευές της θα είναι εφοδιασμένες με αισθητήρα αφής για ταυτοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η συσκευή iPhone 5c δεν έφερε τις αναμενόμενες από την Apple πωλήσεις μετά τη διάθεσή της το 2013, λόγω της τότε υψηλής ζήτησης του iPhone 5s. Η εταιρεία επιχείρησε να στηρίξει το μοντέλο με έντονη διαφήμιση και μείωση της αρχικής αλλά και πάλι οι πωλήσεις δεν θεωρήθηκαν ικανοποιητικές. Διαφορετικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για εσκεμμένη μείωσης της παραγωγής, για την κάλυψη της υψηλότερης ζήτησης των χρηστών iPhone 5s πέρυσι.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροTaiG |Εναλλακτική εφαρμογή jailbreak για εκδόσεις έως και iOS 8.1.1 (Windows only)
Επόμενο άρθροiPad Air «Plus» |Η κυκλοφορία του φημολογείται στο δεύτερο τρίμηνο του 2015
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here