Πολλές φορές αναπολώ το Jailbreak για αρκετούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι η δυνατότητα αγνόησης μη επιθυμητών τηλεφωνικών αριθμών, σπό διάφορες εταιρείες δημοσκοπήσεων, τράπεζες ναι ακόμη και τώρα καλούν για κάρτες, όπως  και με άτομα που πλέον δεν θέλω να έχω καμία επαφή.  Αναζητώντας λοιπόν μία λύση επάνω σε αυτό κατέληξα στην παρακάτω έμεση λύση. Μου έδωσε την δυνατότητα να μπορώ να αγνοώ κλήσεις που δεν με ενδιαφέρουν. Σας επισυνάπτω λοιπόν τον οδηγό που ίσως κάποιους από εσάς σας βοηθήσει.

+++

  1. Κατεβάζουμε από εδώ ένα σιωπηλό Ringtone SilentRing.m4r
  2. Ανοιγουμε το iTunes – Add to library επιλέγουμε το αρχείο και το εισάγουμε στη Βιβλιοθήκη μας.
  3. Συνδέουμε τη συσκευή μας και κάνουμε συγχρονισμό. Το επιλεγμένο SilentRing.m4r θα το δούμε στην λίστα των ήχων μας.
  4. Επιλέγουμε τις ανεπιθύμητες πλέον επαφές και ορίζουμε ώς ήχο κλήσης το SilentRing ώστε να μην μας ενοχλούν.
  5. Στις ίδιες επαφές αλλάζουμε και τη δόνηση σε καμία κι έχουμε πλέον απαλλαχθεί.

 

Στην περίπτωση που θέλουμε να φτιάξουμε μία λίστα με ανεπιθύμητα νούμερα τα οποία δεν υπάρχουν στις επαφές μας κάνουμε το εξής απλό:

+++

Δημιουργούμε μία επαφή και την ονομάζουμε Blacklist ή όπως αλλιώς θέλουμε, προσθέτουμε το πρώτο ανεπιθύμητο νούμερο. Επιλέγουμε τον ίδιο ήχο κλήσης -> SilentRing.m4r  και Δόνηση ->  Καμία. Μπορούμε να προθέσουμε και μια εικόνα της αρεσκείας μας, ώστε να ομορφύνουμε την Βlacklist μας και πατάμε αποθήκευση.

+++

Όταν λάβουμε μία ανεπιθύμητη κλήση ανατρέχουμε στις πρόσφατες κλήσεις επιλέγουμε το μπλε βελάκι δεξιά από το τηλεφωνικό νούμερο και πατάμε Προσθήκη σε επαφή. Επιλέγουμε την επαφή Βlacklist κι επιλέγουμε τέλος. Με αυτόν τον τρόπο κάθε φορά που θα δεχόμαστε μία ανεπιθύμητη κλήση θα την κάνουμε προσθήκη στην Blacklist μας.

+++

Όποια κλήση γίνεται από τα νούμερα που έχουμε εισάγει στην Βlacklist δεν θα μας ενοχλούν και δεν θα αναγκαζόμαστε να διακόπτουμε την εργασία μας. Είναι μία λύση μέχρι να αποφάσισει η Apple να ενσωματώσει κάτι παρόμοιο στο iOS λειτουργικό σύστημα.

+++

Δείτε την παρακάτω photo
+++

Εάν έχετε κάποια άλλη μέθοδο να μας προτείνετε μπορείτε να το κάνετε στο Forum!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροFieldrunners 2: Είσαι Ηγέτης Κέρδισέ το!
Επόμενο άρθροIQbility: Incubator νέων επιχειρηματικών δράσεων από την Quest
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here