ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πως θα μπορούσαν τα μελλοντικά iPhone να είναι γίνουν αρκετά ποιο γρήγορα διαβάζοντας το μυαλό μας

Τα iPhone και τα iPad είναι αρκετά γρήγορα, αλλά μπορεί ακόμα να πάρει χρόνο μέχρι να ανοίξει μια εφαρμογή που την θέλετε ακριβώς εκείνη την στιγμή. Ωστόσο μια νέα ομάδα μηχανικών...

Πως θα μπορούσαν τα μελλοντικά iPhone να είναι γίνουν αρκετά ποιο γρήγορα διαβάζοντας το μυαλό μας


APPLETEAM Authors
Πως θα μπορούσαν τα μελλοντικά iPhone να...

Δημοσιευμένη Εικόνα

Τα iPhone και τα iPad είναι αρκετά γρήγορα, αλλά μπορεί ακόμα να πάρει χρόνο μέχρι να ανοίξει μια εφαρμογή που την θέλετε ακριβώς εκείνη την στιγμή. Ωστόσο μια νέα ομάδα μηχανικών έχουν βρει έναν τρόπο που το iOS θα μπορούσε να διαβάζει το μυαλό σας και ανοίγει την εφαρμογή πριν καν προλάβετε εσείς να κάνετε tap πάνω στο εικονίδιο της.

Η τεχνολογία αυτή ονομάζετε ¨predictive caching¨ και λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο όπως το “predictive texting”. Με το “predictive caching” η συσκευή σας θα παρακολουθεί την συμπεριφορά σας την ώρα που την χρησιμοποιείτε και θα αρχίσει να δημιουργεί μια βάση δεδομένων για το πως χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές σας.

Και όταν θα ξέρει αρκετά για εσάς και για το πως χρησιμοποιείτε το iPhone σας π.χ το πρωί ανοίγετε την εφαρμογή του Facebook αφού πρώτα έχετε τσεκάρει τα mail σας στο Sparrow, όταν εσείς θα ανοίγετε το Sparrow τότε αυτόματα στο background θα ξεκινάει να φορτώνει το Facebook οπότε μόλις τελειώσετε με τα mail σας θα μπορείτε να ανοίξετε αμέσως το Facebook για να διαβάσετε τα νέα χωρίς να χάνετε καθόλου χρόνο.
Το concept το έχει πάρει ο Tingxin Yan και δοκιμάζοντας το διαπίστωσε ότι οι εφαρμογές ανοίγουν έως και 70% ποιο γρήγορα από πριν.

Φαίνεται ότι αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κάποιος με το συγκεκριμένο concept, αλλά το πόσο γρήγορα θα ανοίξει μια εφαρμογή εξαρτάτε και από την συσκευή. Δυστυχώς όμως η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο και ίσως αργήσει πολύ να την δούμε από την Apple σε κάποια iOS συσκευή.

Πηγή

Σχολιασμός στο Forum

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

IPHONE

Το επόμενο iPhone θα έχει 8-pin dock connector

Σύμφωνα με αναφορά του iLounge το επόμενο iPhone θα έχει 8-pin dock connector και όχι τον 19-pin connector που οι φήμες θέλουν. Παράθεση από iLounge: Σύμφωνα με δυο πηγές μας το...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
IPHONE

Θα σας άρεσε να ελέγχετε το κλιματιστικό σας με το iPhone σας; Τώρα πια μπορείτε!

Οι ζέστες έχουν ξεκινήσει για τα καλά και τα κλιματιστικά έχουν πάρει φωτιά. Εάν είστε από εκείνους που δεν έχουν ακόμη αγοράσει ένα κλιματιστικό ή χρειάζεται να αλλάξουν αυτό που...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: