ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Πτώση τιμής του δημοφιλούς Game Controller MOGA

Φαίνεται πως έχουμε πτώση τιμής του δημοφιλούς MOGA Ace Power MFi controller. Συγκεκριμένα από 99,99$ η τιμή πέφτει στα 79,99. Να υποθέσουμε πως οφείλεται σε κάποιον σκληρό ανταγωνισμό; Μπορούμε να πούμε πως ανεξαρτητα από τον λόγο, μπορείτε να αγοράσετε τον συγκεκριμένο game controller 20$ φθηνότερα. Έτσι εάν πιστεύατε πως αυτού του είδους τα gadgets είναι πολύ ακριβά, καιρός να αναθεωρήσετε.

Να σας θυμίζσουμε πως είχαμε κάνει ενημέρωση σχετικά με αυτή την καταπληκτική συσκευή με την ενσωματωμένη μπατάρια η οποία φορτίζεται και κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Το MOGA περιλαμβάνει πλήκτρα R1/2 L1/2.  Η φορητότητα είναι μεγάλο πράγμα τη σήμερον ημέρα και το MOGA το γνωρίζει κάλα. Η συσκευή κλείνει συρταροτά έτσι ώστε να χωράει ακόμη και στην τσέπη σας ή στο σακίδιό σας.

Αυτό κάνει ιδιαίτερα λειτουργικό το Gaming on the go, το οποίο στις μεγάλες πόλεις πολλοί άνθρωποι ασχολούνται μέσα στα μέσα μεταφοράς. Σίγουρα αναμένουμε προτάσεις και από άλλες εταιρείες πάνω στον τομέα αυτό ώστε το iPhone να γίνει μία power παιχνιδοκονσόλα. Πως σας φαίνεται; Περιμένουμε τον σχολιασμό σας εδώ ή στις σελίδες μας σε facebook και twiiter!

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας με κέρδισε το iPhone ως συσκευή και ως λειτουργικό σύστημα (iOS), από το iPhone 3G και μετά. Μου αρέσει η ενασχόληση με την μετάφραση και την αναδημοσίευση άρθρων του εξωτερικού, στη διάθεσή σας στο Forum για να επιλύσουμε απορίες σας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll