Πριν από μερικά χρόνια, ένας μηχανικός της Apple είχε αφήσει ένα πρωτότυπο iPhone 4 από λάθος του πίσω από ένα πάγκο ενός μπαρ. Η συσκευή, ήταν τοποθετημένη σε μια ειδική θήκη που την έκανε να μοιάζει με το iPhone 3GS. Λίγες ημέρες μετά, έγινε θέμα στα περισσότερα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Ήταν η μεγαλύτερη και η πιο έγκυρη διαρροή προϊόντος της Apple στα χρονικά.

Η Apple εδώ και αρκετά χρόνια ακολουθεί μια πάγια τακτική, να βάζει δηλαδή τα νέα μοντέλα iPhone που δεν έχουν κάνει το ντεμπούτο τους στην αγορά σε ειδικές θήκες. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη, δεδομένης της «ψύχωσης» που έχει η εταιρεία με τη μυστικότητα όσον αφορά τα προϊόντα της.

Σε μια προσπάθεια να μας παρουσιάσει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτές τις μυστηριώδεις θήκες, ο Sonny Dickson πρόσφατα δημοσίευσε ορισμένες φωτογραφίες αυτών των θηκών, δίνοντάς μας μια πολύ καλή εικόνα για το που κρύβει η Apple τα iPhone τον καιρό που προηγείται της παρουσίασης των νέων προϊόντων. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια τέτοια θήκη, η οποία έχει σχεδιαστεί να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του design. Μόνο ένα μικρό μέρος της οθόνης είναι εμφανές.

Η κίτρινη ταινία ασφαλείας που υπάρχει, βρίσκεται εκεί για να διασφαλίσει ότι κανείς δεν θα προσπαθήσει να αφαιρέσει το iPhone από τη θήκη αυτή. Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι κάθε iPhone ταξιδεύει με τα «απαραίτητα έγγραφα» για το πως συμπεριφέρθηκε στις εκάστοτε δοκιμές, με τα σχόλια και τα αρχικά του ονόματος του εκάστοτε εργαζόμενου.

Έπειτα στέλνεται από την Κίνα στην Apple. Με το iPhone 8 να αναμένεται να καταφθάσει με τις πιο ριζικές αλλαγές ως προς το design, είναι φυσικό η εταιρεία να θέλει να διασφαλίσει ότι ο σχεδιασμός που θα ακολουθήσει δε θα διαρρεύσει πριν την παρουσίαση της συσκευής.

ΠΗΓΗDigitallife.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροBillboard Magazine – Xρησιμοποιήθηκε iPhone 7 Plus για τη φωτογράφιση εξωφύλλου
Επόμενο άρθροApple Carpool Karaoke – Το πρώτο βήμα της εταιρείας στη TV
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here