ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Η Samsung λέει ότι έχει πολλές επιλογές διαπραγμάτευσης με την Apple

Σύμφωνα με το Reuters, η Samsung λέει ότι έχει πολλές επιλογές διαπραγμάτευσης με την Apple, συμπεριλαμβανομένων την ανταλλαγή αδειών. Ποιο συγκεκριμένα ο επικεφαλής του κινητού...

Lancaster Sun Expert – Η ιδανικότερη εφαρμογή για την εποχή!

Η Λάνκαστερ βάζει την απαράμιλλη εμπειρία της με τον ήλιο στα χέρια σας με πρώτη την πρώτη εφαρμογή αντηλιακής προστασίας για το iPhone! Η εφαρμογή περιλαμβάνει : *Εξατομικευμένη...

Προετοιμασία για το νέο Jailbreak


APPLETEAM Authors
Προετοιμασία για το νέο Jailbreak
Δημοσιεύτηκε από APPLETEAM Authors

Δημοσιευμένη Εικόνα

Όπως γνωρίζετε σε λίγες μέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει το Absinthe 2.0, το εργαλείο που θα μας επιτρέψει να κάνουμε jailbreak τις iOS συσκευές μας. Θυμίζουμε παρακάτω ποιες συσκευές είναι συμβατές με το Absinthe 2.0

 • iPhone 3Gs
 • iPhone 4
 • iPhone 4 CDMA
 • iPhone 4S
 • iPad 1
 • iPad 2 Wifi
 • iPad 2 GSM
 • iPad 2 CDMA
 • iPad 3 Wifi
 • iPad 3 CDMA
 • iPod 3G
 • iPod 4G

Προετοιμασία:

1) Backup: Συνδέστε την συσκευή σας στον υπολογιστή σας και ανοίξτε το iTunes. Στο αριστερό μέρος του παραθύρου βρείτε την συσκευή σας και κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε backup.

Με την διαδικασία αυτή το iTunes θα κρατήσει τις εφαρμογές που έχετε κάνει update μέσω της συσκευής σας καθώς και τις ρυθμίσεις του homescreen και της συσκευές. (Για χρήστες iPad 3 ή για χρήστες που δεν έχουν κάνει jailbreak το Backup είναι πολύ χρήσιμο αφού έχουν καθαρό λειτουργικό).

2) Manual Backup: (Για χρήστες με ήδη Jailbroaken συσκευές). Με την συσκευή σας συνδεδεμένη ανοίξτε μία από τις εφαρμογές iFunBox, WinSCP, Cyberduck κτλ, που σας δίνουν την δυνατότητα να δείτε το File System της συσκευής σας.

Κρατήστε στον υπολογιστή σας όσα αρχεία θέλετε (Saves εφαρμογών, διάφορα Downloads που μπορεί να έχετε κάνει από εφαρμογές και γενικότερα όσα αρχεία θέλετε να κρατήσετε.

α) Προτείνουμε να κατεβάσετε από το Cydia την εφαρμογή Data Deposit και να ανεβάσετε στον λογαριασμό σας στο DropBox τα saves των παιχνιδιών και των εφαρμογών σας.

β) Επίσεις καλό θα ήταν να κατεβάσετε επίσεις την εφαρμογή Appinfo από το Cydia και να στείλετε στην διεύθυνση e-mail σας την λίστα με τα repo και τα πακέτα που έχετε εγκατεστημένα.

3) Αναβάθμιση λειτουργικού (προεραιτικό). Εδώ πρέπει μιλήσουμε ανα συσκευή.

α) Αν έχετε στην κατοχή σας New iPad ή συσκευή χωρίς jailbreak τότε μπορείτε να αναβαθμίσετε την έκδοση της συσκευής σας από τώρα αφού ουσιαστικά δεν έχετε να χάσετε τίποτα. Είναι θέμα επιλογής σας αν θα επιλέξετε restore from backup η set as new μετά την αναβάθμιση.

β) Αν έχετε στην κατοχή σας συσκευή που έχει ήδη jailbreak, tethered ή untethered, μπορείτε να περιμένετε μέχρι την κυκλοφορία του νέου εργαλείου. Να έχετε πάντα υπ’ όψιν σας ότι κάποια Tweaks ή εφαρμογές του Cydia μπορεί να μην λειτουργούν. Δώστε λίγο χρόνο στους developers να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές τους. Παρόλα αυτά η μετάβαση απο 5.1 σε 5.1.1 δεν αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα στα Tweaks γιατί δεν είναι μεγάλη αναβάθμιση όπως από την 4.0 στην 5.0. Αν επιλέξετε να αναβαθμίσετε θα χάσετε το jailbreak μέχρι να κυκλοφορήσει το Absinthe 2.0.

Με βάση τα παραπάνω, θα αναβαθμίσετε στην τελευταία έκδοση ή θα περιμένετε την κυκλοφορία του Absinthe 2.0;

Πηγή: iCydiaBlog.org

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

APPLETEAM FORUM |Τo μοναδικό Apple User Group στην Ελλάδα με πιστοποιημένη διεύθυνση!

Τα Appleteam Forums ανήκουν στα πιστοποιημένα από την Apple Forums με τίτλο AppleUserGroup και μπορείτε να τα αναζητήσετε μέσα από το επίσημο site της Apple για την Ελλάδα. Στο...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

iOS Vs Android

Αναλυτές εφαρμογών από την Localytics ανακοίνωσαν σήμερα ότι η τάση για την χρήση των εφαρμογών αυξάνεται συνεχώς στην αγορά των εφαρμογών για κινητά Η εταιρεία επίσης σημειώνει...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: