ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Προβλήματα Διαχείρισης των Domain names αντιμετωπίζει η Apple


APPLETEAM Authors
Προβλήματα Διαχείρισης των Domain names...

Δημοσιευμένη Εικόνα
Όπως αναφέρει το Domain Name Wire, η Apple έχει καταθέσει αίτημα διαχείρισης μέσω του οργανισμού World Intellectual Property Organization (WIPO) για τον έλεγχο του domain iPad3.com. Αν και η εταιρεία εξακολουθεί να αναφέρεται στην συσκευή ως «the new iPad», από ότι φαίνεται το iPad3.com είναι ένας από πιο δημοφιλείς προορισμούς για όσους ψάχνουν να μάθουν περισσότερα για την συσκευή.
Το iPad3.com δηλώθηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2010 και αυτήν την στιγμή ανήκει σε μια εταιρεία με την επωνυμία Global Access στο Isle of Man. Η Global Access δεν έρχεται πρώτη φορά αντιμέτωπη με τέτοιου είδους παράπονα, καθώς στο παρελθόν έχει χάσει τα δικαιώματα της με μεγάλες εταιρείες όπως η AllState, η AOL, και η MasterCard.

Το domain name είναι προς το παρόν κλειστό, η κίνηση του μεταφέρεται σε άλλους προορισμούς μέσω των υπηρεσιών που παρέχει Above.com.
Το δημοσίευμα σημειώνει ότι η Apple ακόμη δεν έχει στην κατοχή της ούτε το βασικό iPad.com domain name, αλλά από την στιγμή που στο site υπάρχει η ενημέρωση «coming soon» σημαίνει πως ο κάτοχος δεν προσπαθεί να επωφεληθεί του domain.

Τον περασμένο μήνα η Apple είχε καταθέσει ένα ακόμη αίτημα για την διαχείριση του iPhone5.com, όπου και ξεκίνησε να το χειρίζεται πριν ακόμη ο οργανισμός WIPO βγάλει οριστική απόφαση για την επίλυση του ζητήματος. Όπως φαίνεται η Apple καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να κερδίσει την διαχείριση του iPad3.com, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε το πρόβλημα που είχε με το iPhone5.com δεν μπορεί να αποδείξει ότι το επόμενης γενιάς iPhone θα ονομάζεται «iPhone 5» μπορεί πολύ απλά να προσπαθεί να ελέγξει και να διαφυλάξει το όνομα της εταιρείας.

Πηγή

Σχολιασμός στο Forum

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

JailbreakCon: Τι μας είπαν γνωστοί jailbreak δημιουργοι…

Λίγες ώρες αφότου τελείωσε το συνέδριο JailbreakCon, το οποίο σημειωτέων είναι και το μοναδικό που πραγματοποιείτε προς το παρόν για τις ενημερώσεις όλων των jailbreak  δημιουργών...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

UPDATE 2 (Κυκλοφόρησε): Όμορφο concept για ξεκλείδωμα του iPhone

UPDATE Θυμάστε το πολύ ωραίο concept που είχαμε δει πρόσφατα για το unlock του iPhone; Δεν πέρασαν πολλές μέρες και θα κυκλοφορήσει τελικά στο cydia.To tweak θα λέγεται Unfold ένω...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: