Yπάρχουν πολλές εφαρμογές στο Cydia οι οποίες έχουν την ικανότητα να υπολογίζουν τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας της συσκευής σας. Στα forums του APPLETEAM, έχουμε αναφερθεί αεκετές φορές σε αυτές τις εφαρμογές. Τι μπορούμε να κάνουμε όμως εάν θέλουμε να μάθουμε τους κύκλους φόρτισης αλλά παράλληλα να διατηρήσουμε τη συσκευή μας στην εργοστασιακή κάτασταση, χωρίς να προχωρήσουμε σε Jailbreak;

Αυτό λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε στη συνέχεια. Υπάρχει ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να μάθετε τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας σας τόσο σε Mac υπολογιστές όσο και σε PC’s. Έχουν υπάρξει πολλές φορές που αναγνώστες μας ρωτούν αν μπορούν να μάθουν τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας τους.

Δεν έχετε λοιπόν παρά να χρησιμοποιήσετε το iBackupbot. Το iBackupbot είναι ένα παρόμοιο πρόγραμμα με το iFunbox, έχοντας κάποιες πρόσθετες δυνατότητες, όπως το να σας δείξει και τους κύκλους φόρτισης της συσκευής σας. Η κατάσταση και η ηλικία της μπαταρίας της συσκευής σας μπορούν εύκολα να υπολογιστούν από τους κύκλους φόρτισης που έχει κάνει. Ωστόσο είναι ευκαιρία να πούμε λίγα πράγματα για το τι σημαίνει κύκλος φόρτισης.

Κάθε μπαταρία για smartphone  μπορεί να επαναφορτιστεί έναν συγκεκριμένο αριθμό ή καλύτερα έχει ένα συγκεκριμένο αριθμό κύκλων φόρτισης που έχει οριστεί από τον κατασκευαστή της. Ένας πλήρης κύκλος φόρτισης ορίζεται, η χρήση και η πλήρης επαναφόρτιση του 100% της χωρητικότητας μιας μπαταρίας, χωρίς απαραίτητα αυτή να είναι σε μία και μοναδική φόρτιση. Για παράδειγμα μπρείτε να καταναλώσετε την μισή ενέργεια του iPhone σας και στη συνέχεια να το φορτίσετε πλήρως. Το ίδιο ενδεχομένως να κάνετε και την επόμενη ημέρα. Το σύνολο της φόρτισης υπολογίζεται ώς ένας κύκλος φόρτισης κι όχι δύο.

Εάν η μπαταρία του ιPhone, iPad ή iPod touch σας, έχει πολλούς κύκλους φόρτισης, είναι σημάδι μη υγιούς μπαταρίας και θα πρέπει να την αντικαταστήσετε. Το κατάστημά μας διαθέτει προς πώληση όλων των ειδών τις μπαταρίες από το πρώτο iPhone 2G, έως και το iPhone 5s. Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας από το σύνδεσμο MI STORE. Εάν δεν έχετε τεχνικές γνώσεις αναλαμβάνουμε να κάνουμε εμείς την αλλαγή μπαταρίας στη συσκευής σας για εσάς όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα. Καλέστε στο 6944026019 για περισσότερες λεπρομέρειες επί της σιαδικασίας. Υπευ. ΑΣΠΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

baterai

Mάθετε τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας της συσκευή σας

  • Κάνετε λήψη της εφαρμογής iBackupbot  μέσω των συνδέσμων για WINDOWS και MAC
  • Μετά τη λήψη κι εγκατάσταση της εφαρμογής η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί. Συνδέστε το iPhone, iPad ή iPod touch στο Mac ή στο PC σας.
  • Ανοίξτε την εφαρμογή iBackupbot, κάνετε κλικ στο όνομα της συσκευής σας στην αριστερή sidebar ώστε να εμφανιστούν οι πληροφορίες της.
  • Επιλέξτε Περισσότερες πληροφορίες, για να εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο το οποίο παρουσιάζει και τον αριθμό κύκλων φόρτισης της μπαταρίας σας, όπως φαίνεται στον παρακάτω εικονογραφημένο οδηγό.

Napkin 11-27-14, 11.13.48 AM

Η μέθοδος αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη αν θέλετε να προβείτε σε αγορά ενός μεταχειρισμένου iPhone, iPad ή iPod touch. Κάνοντας χρήση του προγράμματος θα ανακαλύψετε στοιχεία για την «υγεία» της υποψήφιας συσκευής.

APPLECOSMOS: Μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα που αφορούν το iPhone και το λειτουργικό του σύστημα, ακολουθώντας το σύνδεσμο, σε λίγες μέρες θα είναι σε πλήρη λειτουργία learn differently! beta…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροAPPLE WATCH |Ανανέωση με περισσότερες λεπτομέρειες στην επίσημη ιστοσελίδα
Επόμενο άρθροTaiG |Εναλλακτική εφαρμογή jailbreak για εκδόσεις έως και iOS 8.1.1 (Windows only)
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here