Η λειτουργία  Continuity και το Handoff, είναι δύο νέα χαρακτηριστικά που κάνουν τη χρήση πολλαπλών συσκευών μία εντυπωσιακή εμπειρία. Η λειτουργία Continuty για όσους δεν γνωρίζουν σας επιτρέπει να απαντάτε σε τηλεφωνικές κλήσεις που προέρχονται από το iPhone σας, με το iPad και σύντομα από τον υπολογιστή Mac, με την έλευση του λειτουργικού Yosemite.

Επιπλέον ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της νέας λειτουργίας, είναι η δυνατότητα να ξεκινήσετε ένα email ή μήνυμα κειμένου σε μία από τις iOS συσκευές σας και να το συνεχίσετε και να το ολοκληρώσετε σε μία άλλη κι όχι μόνο. Δυστυχώς κάποιοι χρήστες έχουν αναφέρει προβλήματα μη σωστής λειτουργίας της παραπάνω δυνατότητας με την αναβάθμιση σε iOS 8. Εμείς όπως πάντα σας έχουμε τη λύση:

Επαναφέρετε τη δυνατότητα Continuity και Handoff σε iOS 8 (iPad mini Retina)

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις από το iPhone ή το iPad με λειτουργικό iOS 8.
  • Στη συνέχεια, Γενικά κι επιλέξτε Handoff  και προτεινόμενες εφαρμογές.
  • Απενεργοποιήστε την εναλλαγή Handoff και στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την ξανά.
  • Πατήστε Γενικά στο πάνω μέρος της οθόνης ώστε να επιστρέψετε στο προηγούμενο μενού.
  • Στη σύνεχεια πατήστε Facetime.
  • Θέστε την εναλλαγή iPhone Cellular Calls στην επιλογή Off και στη συνέχεια ενεργοποιήστε τη ξανά.
  • Κάνετε επαναφορά το iPhone ή το iPad σας.
  • Επαναλάβετε τη διαδικασία με κάθε συσκευή που θέλετε να συμμετέχει.
  • Κάνετε μία δοκιμαστική κλήση για να δείτε εάν λειτουργεί.

Napkin 09-30-14, 10.18.30 AM

Έχει αποδειχθεί πως για τους περισσότερους χρήστες, αυτή είναι η επίλυση του προβλήματος. Λάβετε υπόψιν πως το το iPhone όσο και το iPad σας, θα πρέπει να βρίσκεται στην έκδοση iOS 8. Εδώ να σημειώσουμε το εξής:

[quote_box_center]

Συσκεύες που υποστηρίζουν τα νέα χαρακτηριστικά, είναι το iPhone 5 ή νεότερο και το iPad 4 GEN, iPad Air, iPad mini με Retina οθόνη και iPod touch 5 GEN.  [/quote_box_center]

Εάν είχατε πρόβλημα και το λύσατε με την παραπάνω οδηγία, παρακαλούμε επιτρέψτε μας να το γνωρίζουμε στα σχόλια!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο3 Major αναβαθμίσεις αναμένεται να λάβει το iOS 8 τους επόμενους μήνες
Επόμενο άρθροΗ Κίνα υποδέχεται τα πρώτα iPhones 6, στις 17 Οκτωβρίου
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here