Θα θέλατε να βλέπατε κι όχι μόνον να ακούτε όταν έχετε μία εισερχόμενη κλήση; Ναι με λίγη βοήθεια από εμάς και από το flash της κάμερας της συσκευής σας μπορείτε να το πραγματοποιήσετε. Με μερικά απλά βήματα μπορείτε να ορίσετε το LED flash της πίσω κάμερας του iPhone σας, να αναβοσβήνει κάθε φορά που έχετε μία εισερχόμενη κλήση, ένα μήνυμα, ή για οποιαδηποτε άλλη ειδοποίηση που κανονικά η συσκευή σας, σας ενημερώνει με έναν ήχο ή και δόνηση.

Είναι ένα πρακτικό χαρακτηριστικό για χρήστες iPhone (ιδιαίτερα χρήσιμο σε χρήστες με μειωμένη ακοή) οι οποίοι δεν μπορούν να βασίζονται στις ηχητικές ειδοποιήσεις. Να σημειώσουμε εδώ πως θα πρέπει να αφήνετε τη συσκευή σας με τη όψη προς τα κάτω προκειμένου να μπορείτε να βλέπετε το flash της κάμερας όταν αναβοσβήνει. Κάτι άλλο που δεν μπορείτε να επιλέξετε είναι αν παραδείγματος χάριν θέλετε να αναβοσβήνει στις κλήσεις κι όχι στα μηνύματα, είναι μία εντολή του τύπου ή παντού ή πουθένα.

Ας δούμε τα βήματα:

  • Από την οθόνη αφετηρίας επιλέγουμε Ρυθμίσεις στην οθόνη του iPhone.
  • Στη συνέχεια επιλέγουμε Γενικά >Προσβασιμότητα.
  • Στο κάτω μέρος της σελίδας αναζητούμε την επιλογή «Λάμψη σε ειδοποιήσεις».
  • Καλέστε τη συσκευή σας από το σταθερό σας τηλέφωνο ή ζητήστε από έναν φίλο σας να σας καλέσει, και μόλις γίνει κλήση στη συσκευή σας το flash της κάμερας θα αρχίσει να αναβοσβήνει!

Napkin 3 01-26-14, 11.39.21 AM

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα κόλπα ή οδηγούς για τη συσκευή σας επισκευθείτε την κατηγορία How To Guides

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροSpringtomize 3 |Το πολυαναμενόμενο tweak πέρασε το κατώφλι του Cydia!
Επόμενο άρθροAPPLETEAM store |Belkin Grip Sheer Case για iPhone 5S/5 σε μαύρη απόχρωση
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here