Μήπως τώρα τελευταία βλέπετε την εφαρμογή Safari στο iPad ή στο iPhone να είναι υποτονική και δυσκίνητη, δυσκολέυοντας την περιήγηση; Εάν βλέπετε την εφαρμογή να δυσκολεύεται να φορτώσει σελίδες να κάνει διακεκομμένη κύλιση ή γενικότερα να μην δουλεύει σωστά, έχουμε κάποιες συμβουλές να σας δώσουμε προκειμένου να διορθώσετε την κατάσταση. Στην τελευταία έκδοση iOS 8+ έχουν αναφερθεί από χρήστες διάφορα προβλήματα όπως πάγωμα της οθόνης στο Safari και άλλα. Αν κι εσείς ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, σας δίνουμε μερικές προτάσεις βελτίωσης της κατάστασης.

Βελτιώση συμπεριφοράς της εφαρμογής Safari

  • Ανοίξτε τις ρυθμίσεις στο iPhone ή στο iPad που έχετε εντοπίσει το πρόβλημα.
  • Επιλέξτε την εφαρμογή Safari.
  • Στη συνέχεια πατήστε Απαλοιφή ιστορικού και δεδομένων.
  • Στο αναδυόμενο παράθυρο πατήστε «Εκκαθάριση ιστορικού και δεδομένων».

Napkin 12-05-14, 10.05.00 AM

Κάνετε επανεκκίνηση της εφαρμογής Safari και ελέγξτε την ταχύτητα περιήγησης και γενικά εάν έχουν εξαλειφθεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζατε. Για τους περισσότερους χρήστες η απαλοιφή ιστορικού, είναι αρκετή ώστε να δώσει ώθηση στην εφαρμογή. Εάν δεν είδατε όμως βελτιώση, ενδεχομένως να χρειαστεί να απενεργοποιήσετε το JavaScript του περιηγητή σας.

  • Ακολουθήστε και πάλι τη διαδρομή Ρυθμίσεις >Safari > και πατήστε κάτω κάτω «Προηγμένα».
  • Θέστε την εναλλαγή JavaScript στη θέση OFF.

Napkin 12-05-14, 10.06.38 AM

Παρότι η απενεργοποίηση της JavaScript δεν είναι απαραίτητη για του περισσότερους χρήστες, εν τούτοις μπορεί να ευθύνεται για θέματα επιβράδυνσης του Safari. H απενεργοποίηση της  JavaScript δεν δημιουργεί πρόβλημα στις περισσότερες ιστοσελίδες. Ενδεχομένως κάποια διαδραστικά σημεία τους να μην ανταποκρίνονται σωστά. Σε αυτή την περίπτωση θέτετε την εναλλαγή της JavaScript στο ON  όταν τη χρειάζεστε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΦήμη-φήμη |Επαναφορά της έκδοσης iPhone των 4 ιντσών το 2015;
Επόμενο άρθρο500 νέα καταστήματα με προϊόντα Apple αναμένονται στην Ινδία το 2015
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here