Ναι! Σήμερα είναι η μεγάλη ημέρα. Η Apple κυκλοφόρησε το λειτουργικό σύστημα όποτε είναι ευκαιρία να πούμε ορισμένα πράγματα για την αναβάθμιση συσκευών των iPhone 4S ή νεότερων και iPad 2, 3, 4, Air και iPad mini. Για τους χρήστες iPod touch θα πρέπει να διαθέτετε συσκευή πέμπτης γενιάς ή νεότερη.

Πρώτα Πρώτα

Δεν μπορούμε να το πούμε πιο δυνατά ΚΑΝΕΤΕ BACKUP ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ IOS 8. Αυτό θα εξασφαλίσει πως μπορείτε να επαναφέρετε τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις σας, καθώς και τις επαφές μετά την αναβάθμιση. Καλό θα είναι να έχετε πάντα ένα φρέσκο αντίγραφο ασφαλείας σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με τη συσκευή σας. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ iCloud ή iTunes για το αντίγραφο ασφαλείας της συσκευή σας. Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να εξοινομήσετε χώρο  πριν την αναβάθμιση σε iOS 8,  ώστε να μην διακοπεί η αναβάθμιση για μερικές εκατοντάδες MB.

Jailbreakers

iOS7Jailbreak

Εσάς δυστυχώς θα πρέπει να σας αφήσει αδιάφορους η μεγάλη αναβάθμιση του λειτουργικού. Είναι απλό αν θέλετε να διατηρήσετε τη συσκευή σας Jailbroken ΜΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ! Περιμένετε, σίγουρα το επόμενο διάστημα θα υπάρξει εργαλείο για το iOS 8 και στη συνέχεια σκέφτεστε για αναβάθμιση. Δείτε και ζυγίστε τα νέα χαρακτηριστικά του iOS συγκριτικά με τα tweaks που σας παρέχει το Jailbreak και κρίνοντας και πράττοντας.

Ενημέρωση via OTA (Over the Air)

H Μέθοδος που πολλοί από εσάς πιθανότατα να ακολουθήσετε είναι η αναβάθμιση μέσω Wi-Fi και είναι αρκετά απλή, καθώς η συσκευή σας σας ενημερώνει όταν νέα έκδοση του iOS είναι διαθέσιμη και απλά πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες για την αναβάθμιση. Έλεγχο για αναβαθμίσεις μπορείτε να κάνετε ανά πάσα στιγμή, ακολουθώντας τη διαδρομή: Ρυθμίσεις >Γενικά >Ενημέρωση Λογισμικού.

Ενημέρωση Μέσω iTunes

itunes

Αν έχετε εξοικιωθεί με το iTunes, συνδέστε απλά τη συσκευή σας με τον υπολογιστή μέσω USB καλωδίου συγχρονισμού, και ανοίξτε το iTunes, εάν δεν έχετε επιλέξει να ανοίγει αυτόματα. Ένα μήνυμα θα εμφανιστεί στο iTunes, το οποίο θα σας προτείνει να κάνετε λήψης της αναβαθμισης. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε «Download & Update, το iTunes θα σας καθοδηγήσει μέσα από τα βήματα της αναβάθμισης στο νέο λειτουργικό iOS 8. Είναι απλό μην τρομάζετε.

Στο δια ταύτα, οι διακομιστές της Apple σήμερα δέχονται μεγάλη πίεση καθώς όλοι προσπαθούν να κατεβάσουν πρώτοι τη νέα έκδοση. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί καθώς δεν πρόκειται για μία διαδικασία 10 λεπτών για τους περισσότερους από εμάς. Έχετε και την επιλογή γυρίζοντας σπίτι να διαβάσετε ένα καλό βιβλίο ή να δείτε μία ταινία και να αφήσετε την αναβάθμιση για αύριο, δεν σας πείσαμε ε;

Download iOS 8 Links: (for fresh Restore using iTunes)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροIOS 8 |Επίσημα διαθέσιμη για το ευρύ κοινό, σπεύσατε!
Επόμενο άρθροiOS 8 Widgets | Ποια μπορείτε να κατεβάσετε αυτή τη στιγμή στη συσκευή σας!
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here