Με την υπηρεσία iCloud η Apple, έχει καταστήσει ευκολότερο από κάθε φορά την δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας του iPhone ή του iPad σας. Tα αντίγραφα ασφαλείας είναι αποθηκευμένα σε servers της Apple έτσι ώστε σε περίπτωση που η συσκευή σας κλαπεί, σπάσει, χαθεί, να μπορείτε να ανακτήσετε άμεσα τα δεδομένα σας. Αποθηκεύει λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έγγραφα, δεδομένα υγείας, homeKit διαμορφώσεις κι άλλες ρυθμίσεις για όταν και αν τις χρειαστείτε. Εάν δεν το πράξατε κατά την πρώτη ενεργοποίηση της συσκευή σας, είναι πολύ σημαντικό να το κάνετε τώρα. Είμαστε εδώ για να σας δείξουμε το πώς:

Διατήρηση αντιγράφου ασφαλείας στο iCloud  του iPhone ή του iPad σας

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις από το iPhone ή το iPad σας.
  • Στη συνέχεια επιλέξτε iCloud.
  • Εφεδρικό Αντίγραφο.
  • Θέστε την εναλλαγή Αντίγραφο iCloud στη θέση on.

Napkin 11-20-14, 1.42.01 PM

To iCloud θα επιχειρήσει να δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας και θα το ανανεώνει αυτόματα κάθε 24 ώρες κατά τη διάρκεια σύνδεσης της συσκευής σας με το Wi-Fi κι ενώ η συσκευή είναι συνδεδεμένη στην πρίζα. Εάν είναι η πρώτη φορά που θα δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας, ενδεχομένως να χρειαστεί αρκετός χρόνος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Στις επόμενες ανανεώσεις ο χρόνος θα είναι λιγότερος καθώς ανεβαίνουν μόνο νέα δεδομένα. Για οποιαδήποτε απορία απευθυνθείτε στα σχόλια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΤο μεγαλύτερο άλμα κάμερας στην ιστορία του, ετοιμάζεται να κάνει το iPhone
Επόμενο άρθροCorning Glass 4 |Ισχυρός υποψήφιος για την οθόνη του επερχόμενου iPhone
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here