Η νεα υπηρεσία της Apple iCloud Photo Library που πως προς το παρόν είναι σε beta μορφή, επιτρέπει να συγχρονίσετε τις φωτογραφίες που έχετε συλλάβει στις iOS συσκευές σας, με μία εφαρμογή για Mac η οποία αναμένεται το 2015. Εάν όμως επιθυμείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες πριν την έλευση του νέου εργαλείου, υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος να το πράξετε. Η apple την περασμένη εβδομάδα πρόσθεσε το πλήκτρο upload στη beta έκδοση της εφαρμογής, στο iCloud.com.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση εκεί θα πρέπει πρώτα να επισκεφθείτε τη διεύθυνση beta.icloud.com. Υπενθυμίζουμε πως η υπηρεσία είναι ακόμη σε beta μορφή κι ενδεχομένως να υπάρχουν δυσλειτουργίες ή και εξαφάνιση δεδομένων. Ως εκ τούτου σας συνιστούμε να διατηρείτε αντίγραφο ασφαλείας των φωτογραφιών off line για κάθε ενδεχόμενο.

Ένα δεύτερο που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως η beta μορφή του uploader υποστηρίζει μόνο αρχεία JPG. Δεν μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία σε format PNG’s ή MOVs μέσω του διαδικτύου. (Αν θέλετε να ανεβάσετε τέτοιου τύπου αρχεία θα πρέπει να επιλέξετε διαφορετικό δρόμο ).

Ανεβάστε φωτογραφίες στο iCloud Photo Library μέσω του διαδικτύου

  • Βεβαιωθείτε πως έχετε ενεργοποιήσει τη beta iCloud Photo Library υπηρεσία στην iOS συσκευή σας.
  • Επισκεφθείτε τη διεύθυνση beta.icloud.com και συνδεθείτε.
  • Επιλέξτε Φωτογραφίες.
  • Μόλις φορτωθεί η σελίδα με τις φωτογραφίες επιλέξτε Προσθήκη στην επάνω δεξιά γωνία, δίπλα στην επιλογή φωτογραφιών.
  • Επίλέξτε ποιες φωτογραφίες JPG από τον υπολογιστή σας θέλετε να ανεβάσετε.
  • Μια μπάρα προόδου επεξεργασίας θα εμφανιστεί στο κάτω μέρος με τα στοιχεία τα οποία έχετε επιλέξει για uploading. Αν θέλετε μπορείτε να διακόψετε τη διαδικασία πατώντας διακοπή στην κάτω δεξιά γωνία .
Napkin 11-13-14, 11.05.47 AM
Τόσο εύκολα. Η δυνατότητα αυτή είναι ακόμη αρκετά περιορισμένη καθώς δεν επιτρέπει μεταφόρτωση άλλων formats πλην JPG. Παρόλα αυτά τα τους συγκεριμένους τύπους αρχείων τους φορτώνει χωρίς κάνενα πρόβλημα. Δοκιμάστε αν επιθυμείτε τη νέα δυνατότητα και περιμένουμε τις απόψεις σας στα σχόλια!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο8-πύρινη κάρτα γραφικών εμπεριέχεται στο iPad Air 2;
Επόμενο άρθροCIRP |Δημοφιλέστερο το iPhone 6 του Plus σε αντιστοιχία 3:1 στις ΗΠΑ
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here