Σίγουρα το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus έχουν κλέψει την παράσταση όλη αυτή την περίοδο. Εάν δεν θέλετε να ακολουθήσετε το ρεύμα θα σας ενδιέφερε να αγοράσετε ένα πρωτότυπο iPhone; ξέρετε ένα, από τα πρώτης γενιάς iPhones, συσκευή η οποία άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε σήμερα τα κινητά τηλέφωνα. Η ουσία είναι πως όσο δύσκολο  είναι να βρείτε ένα iPhone της τωρινής γενιάς,  το ίδιο δύσκολο είναι να βρείτε και το πρώτο iPhone. Τις προηγούμενες ημέρες ένας «τυχερός» πήρε στα χέρια του αυτό το σπάνιο αριστούργημα τεχνολογίας, μέσω του eBay. (Όπως βλέπετε στη photo).

Η λίστα που ανέβασε η δημοφιλής ιστοσελίδα TUAW περιελάμβανε δύο συσκευές που ανήκουν στα πρώτης γενειάς iPhone σε ανέγγιχτη κατάσταση. Η μία από τις δύο συσκευές ήταν ακόμη σφραγισμένη – το πιστεύετε; – ενώ η άλλη ελαφρώς μεταχειρισμένη. Πόσο λοιπόν πιστεύετε πως κοστίζει στις μέρες μας το πρώτο iPhone;

Στιγμιότυπο 2014-12-14, 12.26.55 μ.μ.

Σύμφωνα με τον πωλητή eBay, αυτά τα δύο μοντέλα των 8 gigabyte, είναι αξίας περίπου 25.000$ έκαστο. Προσωπικά δεν είμαι συλλέκτης, έχω όμως κρατήσει μία συσκευή πρώτης γενιάς (την πρώτη συσκευή που είχα αγοράσει το 2007 από Αμερική), αλλά σε αυτή την τιμή και συλλέκτης να ήμουν δεν θα την αγόραζα. Επίσης νομίζω πως πρέπει να αναθεωρήσω την περιγραφή «τυχερός» για τον αγοραστή σε … δεν θα δώσω τίτλο.  Αν είχα διαθέσιμα χρήματα για μία αγορά σε Apple προϊόντα, θα προτιμούσα να αγοράσω έναν Macbook Air κι ένα retina Macbook Pro κι ό,τι περισσεύει να αποταμιευθούν για το επόμενης γενιάς iPhone.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροAPPLECOSMOS |8 έξυπνα κόλπα που ανακαλύψαμε στην εφαρμογή Safari
Επόμενο άρθρο«The Song» |Η νέα διαφήμιση με θέμα τα Χριστούγεννα από την Apple
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here