ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Πληκτρολόγιο Ηλιακής Ενέργειας Της Logitech Συνεργάζεται Ταυτόχρονα Μέχρι Τρεις Συσκευές

 Η Logitech ανακοίνωσε το ασύρματο πληκτρολόγιο ηλιακής ενέργειας Κ760, το οποίο καταργεί τις μπαταρίες του προκατόχου του Κ750 για χάρη της αναζωογόνησης  από τις ηλιακές ακτίνες. Ενώ ο προκάτοχος του ήταν προσαναλοτισμένο για Windows PC, το κάτασπρο K760 με τα ειδικά πλήκτρα command και option έχει αναμφισβήτητα στόχο τα Mac.

Το Κ760 μπορεί επίσης να συνδεθεί ταυτόχρονα με έως και τρεις διαφορετικές bluetooth συσκευές, όπου η εναλλαγή μεταξύ των συσκευών γίνεται μέσω των πλήκτρων συντόμευσης. Με μία φόρτιση το Κ760 με οκτάωρη καθημερινή χρήση μπορεί να διαρκέσει μέχρι και τρεις μήνες, αν και αυτός ο ισχυρισμός δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί προς το παρόν, καθώς το πληκτρολόγιο θα αρχίσει να πωλείται από τον Ιούνιο. Το πληκτρολόγιο επίσης φέρει μεγάλη ομοιότητα τα επίσημα της Apple, το οποίο κάνει την επιλογή πιο εύκολη για αυτούς που τους ενδιαφέρει το στυλ. Αν έχετε βαρεθεί να αλλάζετε μπαταρίες ή πιστεύεται ότι η μίμηση είναι η ειλικρινέστερη μορφή κολακείας, το Κ760 θα σας κοστίσει $79,99.

Dailytech.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll