Μία ημέρα πριν την εκδήλωση της Apple (16 Οκτωβρίου), ο αναλυτής Ming-Chi Kuo της εταιρείας KGI Securities, εξέδωσε μία νέα αναφορά, λέγοντας πως αναμένει περιορισμένες ποσότητες για το iPad Air 2. Στην ίδια αναφορά κάνει λόγο πως ο 27 ιντσών Retina iMac θα ξεκινήσει να διατίθεται πριν το τέλος του έτους και επαναλαμβάνει πως τα iPad mini δεν αναμένουν σημαντική αναβάθμιση.

[quote_box_center]

Of the new products, we think the market will be more interested in iPad Air 2. However, as the poor yield rate of anti-reflective coating cover lens has delayed mass production, we estimate 2014 shipments of iPad Air 2 of 7- 9mn units, lower than the 12mn units of the then-new iPad Air shipments in 2013. We thus expect iPad Air 2 to contribute less to the supply chain than iPad Air did last year. We also don’t expect the event to boost supply chain shares much.[/quote_box_center]

Και συνεχίζει για άλλη μία φορά πως τα iPads mini το ότι δεν θα δεχθούν σημαντική αναβάθμιση, δεν οφείλεται στη μεγαλύτερη συνεισφορά των κερδών του iPad Air «contribution to Apple’s sales and earnings», αλλά στη βαρύτητα που έχει δώσει η εταιρεία στην νέα έκδοση iPad των 12,9 ιντσών.  Ο νέος iMac 27 ιντσών με οθόνη Retina, αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν το τέλος του 2014, με το μικρότερο μοντέλο των 21,5 ιντσών με οθόνη Retina, να διατεθεί κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2015.

Η καθυστέρηση μεταξύ των δύο μοντέλων κατά τα γραφόμενα του Kuo, οφείλεται στη δυσκολία ανάπτυξης διαφορετικού μεγέθους panel υψηλής ανάλυσης ταυτόχρονα. Κλείνοντας ο Kuo επιβεβαιώνει τις φήμες πως τα νέα μοντέλα Macbook δεν θα κάνουν την εμφάνισή τους αύριο, εν αναμονή των επεξεργαστών της Intel Broadwell, για μία σημαντική αναβάθμιση της σειράς notebooks. Στην επιβεβαίωση αυτή, συμπεριλαμβάνεται και το Macbook Air των 12 ιντσών.

H Apple αύριο θα παραθέσει συνέντευξη τύπου, σε μορφή εκδήλωσης στις 20:00 ώρα Ελλάδος στο Cupertino. Εκτός των νέων iPads και του iMac, η Apple αναμένεται να ανακοινώσει και την ημερομηνία διάθεσης του OS X Yosemite. Το APPLETEAM όπως κάθε φορά θα σας μεtαφέρει με φωνητική μετάφραση τα τεκταινόμενα από το Cupertino.

Η δική μας παρουσίαση θα ξεκινήσει από τις 19:30 δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους μας, να συμμετέχουν στη συζήτηση, πρίν και μετά την παρουσίαση.  Για να συμμετέχετε, στείλτε μας ένα email στο appleteam.gr@gmail.com. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροBorderlands: The Pre-Sequel |Ο τρίτος τίτλος έρχεται…
Επόμενο άρθροAPPLE EVENT IPAD/ΜΑC: Σε λίγα λεπτά αρχίζουμε..
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here