ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Οtterbox Symmetry |Ανακοίνωση νέων πιο λεπτών, πιο όμορφων θηκών προστασίας για τις συσκευές μας

Η εταιρεία Otterbox είναι γνωστή για τη δημιουργία μερικών από τις καλύτερες και πιο δημοφιλής προστατευτικές θήκες για το iPhone και όχι μόνο. Οι θήκες προσθέτουν μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά και όγκο βλέπε σειρές Defender, Armor και Commuter, όπου θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμό. Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Η νέα σειρά Symmetry για το iPhone 5/5S/5c, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει προστασία από την καθημερινή χρήση χωρίς να προσθέτει extra όγκο στη συσκευή σας.

Όπως οι περισσότερες θήκες προστασίας είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά έχοντας ένα εξωτερικό πολυανθρακικό εξωτερικό περίβλημα σε σύνθεση με ένα εσωτερικό στρώμα από καουτσούκ. Το συγκεκριμένο υλικό έχει σχεδιαστεί σε σχήμα κηρήθρας εξασφαλίζοντας ιδιότητες απορρόφησης κραδασμών. Σε αντίθεση με πολλές άλλες Otterbox θήκες προστασίας, δεν καλύπτει την οθόνη της συσκευής σας. Αντ΄αυτού έχει ελαφρώς αυξημένα και κομμένα άκρα ώστε να προστατευτεί σε μία πτώση με την όψη στο έδαφος.

Τα μοντέλα της σειράς Symmetry θα κοστίσουν 39,95$ και 44.95$ αντίστοιχα και θα είναι διαθέσιμα σε 12 διαφορετικούς συνδιασμούς χρωμάτων συμπεριλαμβανομένων και των τεσσάρων μοτίβων. Οι επιλογές αυτές είναι πιο περιορισμένες στην έκδοση για iPhone 5c καθώς θα τις βρείτε σε 4 μόνο χρώματα. Δεν έχουμε συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Το μόνο που γνωρίζουμε για τη διαθεσιμότητα είναι “Early Spring.”. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο, ο οποίος θα σας οδηγήσει στην επίσημη ιστοσελίδα.

Symmetry Series splash page

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll