ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ο πιο «σιχαμερός» (και… φυσικός) τρόπος για να καταστρέψεις 30 Macbooks

Οι παράξενες τεχνολογικές ειδήσεις που διαβάζουμε καθημερινά είναι πολλές… Η συγκεκριμένη όμως, πραγματικά, μας άφησε άφωνους, οπότε λέμε να μην κάνουμε πολλά σχόλια και απλά να...

Ο iOS Chief Scott Forstall πουλάει το 95% των μετοχών του και εισπράτει $38,7 εκατομύρια


APPLETEAM Authors
Ο iOS Chief Scott Forstall πουλάει το 95%...
Δημοσιεύτηκε από APPLETEAM Authors

Posted Image

Ο Scott Forstall, Apple’s Senior Vice President of iOS Software, πούλησε 65,151 μετοχές της Apple δηλαδή το 95% των συνολικών μετοχών του και εισέπραξε 38,7 εκατομύρια δολλάρια. Τώρα κατέχει περίπου 2,988 μετοχές της Apple οι οποίες κοστίζουν περίπου 1,8 εκατομύρια δολλάρια.

Σύμφωνα με το Fortune οι μετοχές αυτές ήταν το υπόλοιπο από την κατακράτηση του bonus των 120.000 μετοχών που του είχαν δοθεί το 2008.

Παρολο που τώρα έχει κάτω απο 3.000 μετοχές, φαίνεται ότι θα κερδίσει ακόμα περισσότερες μέσα στα επόμενα 4 χρόνια που θα πρέπει να παραμείνει στην εταιρεία.Το 2010 του χορηγήθηκαν 100.000 μετοχες οι οποίες θα δωθούν το 2014 και το 2011 του χορηγήθηκαν ακόμα 150.000 μετοχές οι οποίες θα δοθούν σε ίσες δόσεις το 2013 και 2016.

Αν η μετοχή της Apple φτάσει στα $1000 μέσα στον επόμενο χρόνο, σύμφωνα με προβλέψεις των αναλυτών η αξία τους θα φτάνει κοντά στο ένα τέταρτο των 1 δισεκατομυρίων δολλαρίων.

Ο Forstall λαμβάνει ετήσιο μισθό $700.000 επειδή διοικεί το τμήμα του iOS.

Γιατί όμως πληρώνεται τόσο; Λοιπόν, το iPhone και το iPad τρέχουν το iOS και έφεραν έσοδα πάνω από 29 δισεκατομύρια δολλάρια το τελευταίο ετήσιο τέταρτο. Το iOS υποστηρίζεται από τους περισσότερους ότι είναι το καλύτερο λογισμικό κινητής συσκευής που υπάρχει. Άρα καταλαβαίνετε γιατί τον θέλει τόσο η Apple.

ΠΗΓΗ cultofmac

 

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

Όλα όσα περιμένουμε να ανακοινώσει η Apple στο WWDC.

Οι εργαζόμενοι έχουν ήδη προετοιμαστεί για το WWDC, το ίδιο και εμείς. Την ερχόμενη Δευτέρα, ο Tim Cook θα εμφανιστεί στην σκηνή του Moscone Center στο San Fransisco για το...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

Η Apple παίρνει θέση για την Πράσινη Πιστοποίηση

  Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε πει σχετικά με την απόφαση της Apple να εξαιρέσει τα προϊόντα της από την EPEAT που αφορά την ορθή κατασκευή των συσκευών βάσει των...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: