ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Ο Christian Louboutin λανσάρει εφαρμογή για iPhone/iPad !!!

Δημοσιευμένη Εικόνα

Οι θαυμάστριες του Christian Louboutin έχουν από χθες 24 Μαΐου τη δυνατότητα να εισέλθουν στον κόσμο των Louboutin οπουδήποτε και αν βρίσκονται, μέσω του iphone και ipod touch application που λάνσαρε μόλις ο οίκος. Με δυνατότητες όπως προβολή των συλλογών, νέα, store locator, wish list, videos και αφιέρωμα στα 20 χρόνια Christian Louboutin, οι λάτρεις του διάσημου σχεδιαστή θα ενθουσιαστούν με τη νέα εφαρμογή.

Η εφαρμογή επιτρέπει στους καταναλωτές να δουν τα παπούτσια και τις τσάντες από την τρέχουσα συλλογή αλλά και να μοιραστούν εικόνες μέσω Facebook, Twitter και e-mail .

Εξερευνήστε την πλήρη συλλογή παπουτσιών και στη συνέχεια δημιουργήστε μια wish list των αγαπημένων σχεδίων για να τα μοιραστείτε με φίλους .Παρακολουθήστε βίντεο εμπιστευτικών πληροφοριών σχετικά με τα τελευταία νέα και βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα Christian Louboutin οπουδήποτε στον κόσμο .

Δημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη Εικόνα

Ακόμα και αν η τσέπη μας δεν μας επιτρέπει να επενδύσουμε στις ‘’κοκκινες σόλες’’ αξίζει να κατεβάσουμε την εφαρμογή –μιας και είναι δωρεάν- απλά και μόνο για να χαζεύουμε τα καινούρια του σχεδία…

app store

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll