Ο επεξεργαστής dual-core A8 της Apple, ο οποίος φιλοξενείται στα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, φαίνεται να είναι σε θέση να χειριστεί την αναπαραγωγή video 4K, παρά το γεγονός πως τα δύο iPhones έχουν εγγενή ανάλυση 1334 x 750 και 1920 x 1080 pixels, αντίστοιχα. Η Αναπαραγωγή video, 4K για τις νέες συσκευές, ανακάλυφθηκε για πρώτη φορά από τους προγραμματιστές WALTR δημιουργούς  μιας εφαρμογής για Mac, η οποία έχει σχεδιαστεί ώστε να φορτώνετε και να μετατρέπετε οποιοδήποτε αρχείο μουσικής ή video σε μία συσκευή iPad ή iPhone για αναπαραγωγή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα TUAW.

[quote_box_center]

«The discovery was made by the developers of WALTR, a great Mac app that allows users to quickly upload video files to their iPhone which aren’t supported by iTunes, such as FLAC and MKV files. While testing the app developers found it is possible to playback 4K videos on the iPhone 6. Even if Apple hasn’t announced it, the iPhone 6 and 6 Plus are ready to play 4K videos.»[/quote_box_center]

Mε τις υπάρχουσες αναλύσεις 1334 x 750 και 1920 x 1080 των τελευταίων iPhones δεν είναι σε θέση να αναπαράγουν λεπτομέρεια ανάλυσης 3840 x 2160 δηλαδή 4Κ video, αλλά η ικανότητα του επεξεργαστή να αναπαράγει περιεχόμενο 4K, ακούγεται ενδιαφέρουσα.  Είναι εξαιρετικά απίθανο χρήστες των iPhones να εισάγουν στις συσκευές τους video 4K, λόγω του τεράστιου μεγέθους του αρχείου, άρα πρακτική χρήση δεν υφίσταται για χρήστες που θέλουν να προβάλλουν περιεχόμενο μεγάλης ανάλυσης, αν και υπάρχουν εφαρμογές που διαφημίζουν τη σύλληψη video 4K στο iPhone και στο iPad.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΝέα διαφήμιση της Microsoft με στόχο τη Siri, παρακολουθήστε τη
Επόμενο άρθροAPPLECOSMOS |Διότι… έχετε ξοδέψει αρκετά χρήματα για ένα iPhone
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here