SOFTWARE

Ο Πέτρος Συμβουλεύει |Πως να διαγράψετε αποθηκευμένους κωδικούς από το iCloud Keychain

Εάν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία iCloud Keychain για να αποθηκεύετε όλα τα στοιχεία από κωδικούς πρόσβασης, μπορεί να έρθει η στιγμή όπου θα χρειαστεί να διαγράψετε κάποιο από για παράδειγμα εάν δεν κάνει  login για διάφορους λόγους ένα Password ή δεν ενημερώνεται σωστά. Σε κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις, η καλύτερη επιλογή είναι απλά να διαγράψετε τη σύνδεση εντελώς. Ας δούμε πως μπορεί να γίνει αυτό:

  1. Από τη Οθόνη Αφετηρίας εισέλθετε στις Ρυθμίσεις στο iPhone ή iPad με λειτουργικό iOS7 ή νεότερο.
  2. Μετακινηθείτε προς το κάτω και πατήστε στην εφαρμογή Safari.
  3. Στη συνέχεια επιλέξτε Συνθηματικά και Αυτοσυμπλήρωση
  4. Στην οθόνη που θα βρεθείτε πατήστε Αποθηκευμένα Συνθηματικά
  5. Επιλέξτε Αλλαγές στην πάνω δεξιά γωνία
  6. Επιλέξτε όσες από τις συνδέσεις θέλετε να διαγράψετε και στη συνέχεια πατήστε Διαγραφή πάνω αριστερά.
  7. Θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την ενέργεια αυτή, πατήστε Διαγραφή για μία τελευταία φορά. Εάν έχετε ορίσει έναν κωδικό στο iPhone ή στο iPad θα σας ζητηθεί να τον πληκτρολογίσετε για να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή.

Napkin 3 12-10-13, 10.03.50 AM

Αυτό ήταν! Όλες οι συνδέσεις που επιλέξατε να διαγράψετε για αυτόματο log in δεν θα είναι διαθέσιμες σε καμία από τις συσκευές σας. Εάν κάτι δεν έχετε καταλάβει ή έχετε απορίες γενικότερης φύσεως μη διστάσετε να μας τις γνωστοποιήσετε στα σχόλια ή στις σελίδες μας σε Facebook και twitter.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
SOFTWARE

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll