Η λειτουργία SMS/MMS relay, είναι λειτουργία του νέου χαρακτηρστικού Continuity. Σας επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνετε «πράσινα» μηνύματα κειμένου μέσου της ενσωματωμένης εφαρμογής Μηνύματα για iPad, ακριβώς όπως  στέλνετε και λαμβάνετε με το iPhone σας. Εάν οι συσκευές σας είναι on line, λαμβάνοντας ένα εισερχόμενο μήνυμα SMS/MMS στο iPhone σας θα αναμταδίδεται μέσω του διακομιστή ανταλλαγής της Apple και στο iPad.

Επίσης κάθε φορά που επιθυμείτε να στείλετε ένα μήνα από το iPad οι διακομιστές ανταλλαγής μηνυμάτων της Apple θα το αναμεταδόσουν στο iPhone σας κι από εκεί μέσω του παρόχου στο δίκτυο μεταφοράς. Αυτό σημαίνει πως εάν χρειαστεί να στείλετε ένα SMS μήνυμα ενώ βρίσκεστε στο iPad, μπορείτε να το πράξετε, χωρίς να αναζητάτε το iPhone σας. Ας δούμε τι ενέργειες χρειάζονται προκειμένου να λειτουργήσει η ανταλλαγή μεταξύ των συσκευών σας.

  • Να έχετε εγκατεστημένο λειτουργικό iOS 8 ή νεότερη έκδοση
  • Να είναι συνδεδεμένες οι συσκευές στο διαδίκτυο.
  • Να είναι καταχωρημένες στο ίδιο Apple ID.

Σημείωση: Το iPhone και το iPad δεν είναι αναγκαίο να είναι στο ίδιο δίκτυο, αρκεί να είναι συνδεδεμένα στο διαδίκτυο ώστε να συνδεθούν με τους servers της Apple.

Ανταλλαγή SMS/MMS μέσω του νέου χαρακτηρστικού Continuity

  • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις από το iPhone σας.
  • Επιλέξτε την προεγκατεστημένη εφαρμογή Μηνύματα.
  • Στη συνέχεια επιλέξτε Προώθηση μηνυμάτων κειμένου.
  • Ενεργοποιήστε την εναλλαγή – συσκευή που επιθυμείτε να εναλλάσσετε μηνύματα και περιμένετετε τον κωδικό έγκρισης.
  • Εισάγετε τον κωδικό εξουσιοδότησης στο iPhone σας.

Napkin 11-25-14, 2.40.27 PM

Αυτό ήταν! Μια απλή διαδικασία η οποία θα σας δώσει την ευχαίρεια να επικοινωνείτε άμεσα από οποιαδήποτε συσκευή είναι πιο κοντά σας!

Μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα που αφορούν το iPhone και το λειτουργικό του σύστημα, ακολουθώντας το σύνδεσμο, σε λίγες μέρες θα είναι σε πλήρη λειτουργία  APPLECOSMOS learn differently! beta…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροWALTR – No more iTunes |Συγχρονίστε μουσική και video στις iOS συσκευές σας
Επόμενο άρθροGeometry Wars 3: Dimensions |To 3D Game είναι διαθέσιμο για Mac
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here