ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Ο επαναστατικός θερμοστάτης της Nest σύντομα διαθέσιμος στα Apple Stores

Δημοσιευμένη Εικόνα

Χθες, βγήκε η πολύ ευχάριστη είδηση ότι ο Tony Fadell, πρώην Αντιπρόεδρος της Apple και πλέον ιδρυτής της Nest, θα διαθέσει σύντομα προς πώληση σε καταστήματα της Apple το Nest Learning Thermostat ή αλλιώς τον έξυπνο θερμοστάτη. Το iLounge ανέφερε πρώτο την είδηση και το επιβεβαίωσε άμεσα και το CultOfMac.

O έξυπνος θερμοστάτης κοστολογείται στα 249,99 δολάρια (η ίδια τιμή με την οποία μπορείτε να τον αγοράσετε και από το ηλεκτρονικό κατάστηματης Nest), ο αριθμός του προϊόντος θα είναι H9279ll / a στα συστήματα της Apple.

Η πηγή μας δεν ήταν σε θέση να πει πότε ο έξυπνος θερμοστάτης θα βρίσκεται στα ράφια των Apple Stores, αλλά ήταν σε θέση να μας ενημερώσει ότι θα είναι σύντομα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, o έξυπνος θερμοστάτης είναι ένα επαναστατικό ψηφιακό προϊόν, με την ικανότητα να ελέγχεται από τις iOS συσκευές σας όπως το iPad, το iPhone και το iPod touch.

Πηγή

Σχολιασμός στο Forum

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

To Appleteam.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τα προϊόντα και την εταιρία Apple. Απαρτίζεται από έμπειρο δυναμικό πάνω στις iOS Devices έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Μπείτε λοιπόν σε μία σύγχρονη ομάδα σήμερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

*

*

Newsroll