Περίπου μία εβδομάδα μετά την αρχική επίσημη κυκλοφορία  iOS 8 και λειτουργικό σύστημα βρίσκεται ήδη εγκαταστημένο στο 46% των συσκευών που έχουν συνδεθεί στο App Store, σύμφωνα με τα τελευταία αριθμητικά στοιχεία τα οποία δημοσιεύτηκαν στην σελίδα της Apple. Οι αριθμοί δείχνουν επίσης πως το 49% των χρηστών χρησιμοποιούν iOS 7 ενώ ένα 5% των χρηστών χρησιμοποιούν παλαιότερες εκδόσεις. 

ios_8_adoption

Στις αρχές του μήνα, άλλη ανάλυση της Apple είχε παρουσιάσει πως το 92% των συσκευών που συνδέονται με το App Store, χρησιμοποιούσαν iOS 7, ενώ ένα 7% χρησιμοποιούσε iOS 6 και ένα 1%, ήταν σε προηγούμενες εκδόσεις του mobile λειτουργικού συστήματος. Τον Δεκέμβριο του 2013 οι χρήστες iOS 7 είχαν ξεπεράσει το 74% το οποίο ποσοστό εκτινάχθηκε στο 78% αργότερα τον ίδιο μήνα.

Στα τέλη Ιανουαρίου περίπου οι συσκευές που έφεραν λειτουργικό iOS 7 έφτασαν το 80% και στη συνέχεια με την έλευση της 7.1 το Μάρτιο, το ποσοστό χρηστών ξεπέρασε το 85%. Το νέο λειτουργικό σύστημα iOS 8 κυκλοφορήσε τη προηγούμενη Τρίτη, φέρνοντας πολλά νέα χαρακτηριστικά όπως τη Συνέχεια, πλγκτρολόγια τρίτων, διαδραστικές ειδοποιήσεις και άλλα. Ωστόσο ορισμένοι χρήστες διαπίστωσαν ποικίλα προβλήματα με την αρχική έκδοση του λειτουργικού, συμπεριλαμβανομένης της παράλογης διαρροής μπαταρίας θεμάτων Wi-Fi και κολλημάτων εφαρμογών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiOS 8 Update |Προβλήματα Battery drain και Wi-Fi αντιμετωπίζουν αρκετοί χρήστες
Επόμενο άρθροΓιατί η Apple δεν χρησιμοποίησε κρύσταλλο ζαφείρι στα νέα iPhones;
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here