ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Οι πιο όμορφες, καλοκαιρινές θήκες για το iPad σας!

Καλοκαιρινά υφάσματα, χρώματα και σχέδια ήρθαν για να τυλίξουν και να προστατέψουν αυτό το καλοκαίρι το iPad μας!Εδώ είναι οι πιο όμορφες καλοκαιρινές θήκες για να διαλέξετε!...

Οι καλύτερες jailbreak εφαρμογές για iPad


APPLETEAM Authors
Οι καλύτερες jailbreak εφαρμογές για iPad
Δημοσιεύτηκε από APPLETEAM Authors

Δημοσιευμένη Εικόνα

Tώρα που είχατε την ευκαιρία να κάνετε jailbreak και να εξερευνήσετε τη Cydia στο iPad σας, τί να εγκαταστήσετε? Αν θα θέλατε να είστε ήσυχοι ότι έχετε το καλύτερο στήσιμο στη συσκευή σας, μην ψάχνετε περαιτέρω. Έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα tweaks και τις καλύτερες εφαρμογές για την ταμπλέτα της Apple.

ACTIVATOR

Δημοσιευμένη Εικόνα

Σκεφτείτε το Activator ως το κλειδί για απεριόριστες δυνατότητες συντομεύσεων στο iPad. Πολλά jailbreak tweaks χρησιμοποιούν το Activator για να σας επιτρέψουν να ξεκινήσετε εφαρμογές από οπουδήποτε μέσα στο iOS (πατώντας δυο φορές το statusbar, πατώντας 3 φορές το home button κλπ) και μπορείτε επίσης να συνδυάσετε κάποιες iOS προυπάρχουσες εφαρμογές στο Activator για να μπορείτε να χειρίζεστε βασικές πτυχές του iOS. Μπορείτε να κατεβάσετε το Activator δωρεάν από τη Cydia. Θα χαρείτε πολύ αν το κάνετε.

SBSettings

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Aυτή η απλή χρήσιμη εφαρμογή συντομεύσεων σας επιτρέπει να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις επιλογές συστήματος τις οποίες χρησιμοποιείτε καθημερινά, με μια γρήγορη κίνηση μέσω Activator. Για παράδειγμα, μπορείτε να πατήσετε δυο φορές πάνω στη status bar για να ανοίξει ένα παράθυρο ρυθμίσεων όπως το Bluetooth, Wifi, κλπ, τα οποία μπορείτε να ανοιγοκλείσετε γρηγορότατα. Το SBSettings είναι δωρεάν από τη Cydia και μπορείτε επίσης να κατεβάσετε και αρκετά θέματα για να αλλάξετε την εμφάνισή του.

 

INTELLISCREENX

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Αυτό το τρελά λεπτομερές extension μεταφέρει το iOS 5 Notification Center στο επόμενο επίπεδο. Το IntelliscreenX φέρνει λειτουργικότητα στο παράθυρο του κέντρου ειδοποιήσεων, την οποία η Apple θα έπρεπε να έχει συμπεριλάβει. Οχι μόνο μπορείτε να ανοιγοκλείνετε τα Wifi, 3G, Λειτουργία Πτήσης κλπ, αλλά μπορείτε να δείτε ακόμη και RSS feeds και διάφορα άλλα. Υπάρχουν αρκετές σελίδες που προστίθενται στο Notification Center ώστε να μπορείτε να τσεκάρετε γρήγορα το email σας, το Twitter και το facebook. Όλα είναι σε ένα μέρος. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το tweak από τη Cydia στην τιμή των 9.99 δολλαρίων, με δωρεάν δοκιμή.

 

SPRINGTOMIZE 2

Δημοσιευμένη Εικόνα

Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε το Springtomize γιατί κυριολεκτικά τα κάνει όλα. Το Springtomize 2 είναι συνδυασμός πάρα πολλών jailbreak tweaks τα οποία είναι κορυφαία εδώ και χρόνια. Μπορείτε να αλλάξετε το πόσα εικονίδια έχετε στο dock, τί υπάρχει στο status bar, πώς συμπεριφέρονται οι φάκελοί σας, διάφορα animations, και πολλά, πολλά άλλα. Αν έχετε όρεξη να αλλάξετε την δομή του iPad σας, σίγουρα υπάρχει κάτι που μπορεί να σας προσφερει το Springtomize 2. Είναι διαθέσιμο στη Cydia στην τιμή των 2.99 δολλαρίων.

FULLSCREEN FOR SAFARI

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η έκδοση του tweak αυτού για iPad μετατρέπει τον browser σας μια εμπειρία multitouch και fullscreen. Όπως στον Mac, μπορείτε να ρυθμίσετε swipe δυο ή τριών δαχτύλων, καρτέλα τριών δαχτύλων, διπλά πατήματα, ανακίνηση (shake) και πολλά άλλα. Υπάρχουν αρκετές ρυθμίσεις τις οποίες μπορείτε να κάνετε άπαξ και εγκαταστήσετε αυτό το tweak, συμπεριλαμβανομένου και ενός ημιδιαφανούς κουμπιού και ένα θέμα το οποίο μπορεί να αλλάξει. Το fullscreen for Safari κοστίζει 1.29 δολλάρια στη Cydia.

SplitMail

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Όταν είστε στην iPad έκδοση του Mail, υπάρχουν δύο διαφορετικές διατάξεις βασισμένες στον προσανατολισμό της συσκευής. Στον προσανατολισμό πορτραίτου, υπάρχει ένα κρυμμένο sidebar για να μπορείτε να δείτε το inbox σας, ενώ στον προσανατολισμό landscape υπάρχει ένα sidebar το οποίο μένει παρόν στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Αν σας αρέσει η διάταξη του landscape αλλά θέλετε να κρατάτε το iPad όρθιο, τότε το SplitMail είναι για σας. Αυτό το tweak αναγκάζει το κρυμμένο sidebar να φαίνεται και στη διάταξη του πορτραίτου πάντα, ώστε να μπορείτε να βλέπετε το inbox σας συνέχεια. Μπορείτε να κατεβάσετε αυτό το tweak από τη Cydia δωρεάν.

 

Βelfry

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Η Apple αποφάσισε να μην δημιουργήσει εκδόσεις iPad για αρκετές από τις προεγκατεστημένες εφαρμογές του iPhone. Εγκαθιστώντας το Belfry στο jailbroken iPad σας, θα εγκατασταθούν 6 Apple εφαρμογές: Καιρός, Πυξίδα, Aριθμομηχανή, Ρολόι, Μετοχές, και Voice Memos. Δεν είναι όλες οι εφαρμογές στο μέγεθος που θα έπρεπε κανονικά στο iPad, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το tweak RetinaPad ώστε να αυξήσετε την ανάλυσή τους. Οι εφαρμογές Ρολογιού και Μετοχών είναι ήδη έτοιμες για το iPad μετά την εγκατάσταση του Belfry, και η εφαρμογή Αριθμομηχανής μπορεί να αλλάξει στο κατάλληλο μέγεθος με το RetinaPad. Το Belfry είναι δωρεάν στη Cydia. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε προσθέτοντας το παρακάτω repo στις πηγές:

www.rpetri.ch/repo

 

FolderEnchancer

Δημοσιευμένη Εικόνα

Ως το ύστατο jailbreak tweak το οποίο δίνει ζωή στους φακέλους σας στο iPad, το FolderEnhancer αξίζει τα 2 δολλάρια της τιμής του. Μπορείτε να προσθέσετε φακέλους μέσα σε φακέλους, να αλλάξετε την ταπετσαρία του φακέλου, να προσθέσετε animations καθώς και να βάλετε όσες εφαρμογές θέλετε μέσα σε ένα φάκελο. Τέλεια.

Gridlock

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το Gridlock απελευθερώνει τα εικονίδια του iPad σας. Μπορείτε να μεταφέρετε εικονίδια όπου θέλετε στην οθόνη της συσκευής σας αφότου το εγκαταστήσετε. Αντί οι εφαρμογές να μετατίθενται αυτόματα, τα εικονίδια παραμένουν στη θέση τους εως ότου τα μετακινήσετε εσείς. Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικές διατάξεις για κάθε σελίδα του Springboard. Αν η ιδέα του να σπάσετε την στήλη των εφαρμογών της Apple και τους περιορισμούς των σειρών, τότε κατεβάστε το Gridlock από τη Cydia στην τιμή των 0.99 δολλαρίων.

Πηγή: CultOfMac

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

IPAD

Motorola Xoom vs iPad

Γερμανικό δικαστήριο αποφασίζει «Το Motorola Xoom δεν παραβιάζει τον σχεδιασμό του iPad» Γερμανικό δικαστήριο αποφάσισε σήμερα το πρωί πως το δημοφιλές Android tablet δεν...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
IPAD

To iPad Mini σε 3D model βασισμένο από πληροφορίες και μέρη που έχουν διαρρεύσει

Συνεχίζοντας τη χθεσινή μας αναφορά για το design του iPad Mini, ότι πρόκειται να μοιάζει σαν μεγάλο iPod Touch ( με καλύτερες γωνίες, με περισσότερη καμπύλη), φτιάξαμε ένα 3D...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: