ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τα Windows RT tablets δεν θα είναι σε θέση να συναγωνιστούν το iPad της Apple

Η Microsoft μπορεί πολύ σύντομα να καταλήξει να αντιμετωπίσει ακόμη πιο μεγάλο ανταγωνισμό στο χώρο των tablet από ό, τι αναμενόταν. Επιδιώκοντας εδραιωθεί στην αγορά των tablets...

Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά των νέων MacBook Pro; Eίναι το λιγότερο απογοητευτικά!

Είναι πραγματικά δύσκολο να εξακριβωθεί το παραπάνω, και έρχεται σε αντίθεση με όλες τις πιο πρόσφατες φήμες σχετικά με την τελευταία γραμμή των MacBook Pro, αλλά μια νέα...

Οι εφαρμογές Dragon Dictation και Dragon Search της Nuance είναι πλέον διαθέσιμες στο Appstore


APPLETEAM Authors
Οι εφαρμογές Dragon Dictation και Dragon...

 

Οι Έλληνες χρήστες iPhone, iPad και iPod touch θα μπορούν πλέον, με μια φωνητική εντολή, να στέλνουν γραπτά μηνύματα και emails, να κάνουν updates στο Twitter και στο Facebook, ή να κάνουν αναζητήσεις στο διαδίκτυο – ευκολότερα και ταχύτερα.

Η Nuance Communications, Inc. ανακοίνωσε ότι οι εφαρμογές της Dragon Dictation και Dragon Search, για iPhone, iPod touch και iPad, από τις 6 Ιουνίου 2012, θα είναι διαθέσιμες, δωρεάν, στο Ελληνικό App Store. Οι εφαρμογές Dragon Dictation και Dragon Search, τώρα και με υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας, επιτρέπουν στους χρήστες συσκευών με λειτουργικό σύστημα iOS, σε 34 χώρες, να υπαγορεύουν γρήγορα και με μεγάλη ευκολία μηνύματα κειμένου SMS, emails, social media updates, αναζητήσεις στο διαδίκτυο κλπ., και είναι έως και 5 φορές πιο γρήγορες από την απλή δακτυλογράφηση.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επέκταση της διαθεσιμότητας των εφαρμογών μας Dragon Dictation και Dragon Search σε περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, παράλληλα με το διεθνές λανσάρισμά τους», δήλωσε ο Michael Thompson, Senior Vice President and General Manager της Nuance Mobile. «Η απίστευτη δυναμική των εφαρμογών Dragon, σε συνδυασμό με την επιτακτική απαίτηση του καταναλωτικού κοινού για τη διαθεσιμότητά τους, τις έχει τοποθετήσει στην κορυφή όλων σχεδόν των App Stores στα οποία αυτές είναι διαθέσιμες, σε όλη την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, την Ασία και την Νότια Αμερική».

Η εφαρμογή Dragon Dictation είναι συμβατή με το λειτουργικό σύστημα iOS-5 και εμφανίζει μια αναδυόμενη μπάρα εργαλείων με εικονίδια των εφαρμογών, που επιτρέπει σους χρήστες να έχουν γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε email, SMS, Facebook ή Twitter status bars, ή ακόμα και στο clipboard. Το Dragon Dictation περιλαμβάνει επίσης μια εξαιρετικά βολική λειτουργία αυτόματης αποθήκευσης (Auto Save), που διατηρεί το υπαγορευμένο κείμενο όταν ο χρήστης διακόπτεται από μια εισερχόμενη κλήση.

Η εφαρμογή Dragon Search επιτρέπει στον χρήστη απλώς να υπαγορεύει τα αιτήματα του για αναζητήσεις στο διαδίκτυο και να λαμβάνει γρήγορα και αξιόπιστα αποτελέσματα. Το Dragon Search εμφανίζει στην οθόνη της συσκευής του χρήστη το Dragon Search Carousel, μια μοναδική, πρωτοποριακή τεχνολογία της Nuance, με την οποία επιτυγχάνονται ταχύτερα και εξυπνότερα αποτελέσματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, από πολλαπλά κανάλια όπως Google, Yahoo!, Twitter, iTunes, Wikipedia και YouTube.

Και οι δύο εφαρμογές Dragon Dictation και Dragon Search στην ελληνική γλώσσα θα είναι διαθέσιμες στο Apple App Store από τις 6 Ιουνίου 2012.

Naro.gr

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

O Steve Wosniak εύχεται το iPhone 5 να βγάζει καλύτερες φωτογραφίες απο Samsung Galaxy

Ο συνιδρυτής της Apple Inc. Steve Wozniak δήλωσε πως ελπίζει το νέο iPhone 5 να βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από αυτές που έχει τραβήξει με το Galaxy S III. Ο Wozniak δηλώνει...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

Ο Εddy Cue ενσωματώθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Ferrari

H Ferrari ανακοίνωσε σήμερα τα οικονομικά του 2012 και ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος Λογισμικού και Υπηρεσιών Διαδικτύου και μας περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη μιας και ο Eddy Cue...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: