ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Νέο iPad μέσα στο καλοκαίρι…?


APPLETEAM Authors
Νέο iPad μέσα στο καλοκαίρι…?

Δημοσιευμένη Εικόνα

Μια εφημερίδα στην Κίνα ισχυρίζεται ότι η Apple θα διαθέσει ένα νέο iPad αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, και εκτός του ότι όλοι περιμένουν ένα 7ιντσών η αλήθεια είναι ότι θα είναι 10ιντσών, το οποίο θα λύσει και όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε με το iPad: κυρίως το βάρος και το πάχος.

Να πως έχει η υπόθεση. Για να καταφέρει η Apple επιτυχώς να βάλει την Retina οθόνη και το LTE στο νέο iPad, έπρεπε να αυξήσει το πάχος της συσκευής κάνοντας την έτσι πιο βαριά και πιο αργή στην φόρτιση από το iPad 2.
Σύμφωνα με τις φήμες, ο λόγος που η Apple αναγκάστηκε να κάνει αυτόν τον συμβιβασμό στην νέα της συσκευή ήταν επειδή εξαρτιόταν από την τεχνολογία της IGZO οθόνης απο την Sharp για την μείωση των αναγκών που είχε σε ενέργεια η οθόνη iPad. Η IGZO από την Sharp το έκανε πιο εύκολο και πιο ανεξάρτητο ενεργειακά.

Δυστυχώς για την Apple, η Sharp δεν μπορούσε να φέρει την παραγωγή της IGZO στα δεδομένα του νέου iPad, και έτσι αναγκάστηκαν να δημιουργήσουν μια συσκευή 3ης γενιάς με μεγαλύτερο πάχος από ότι είχε σχεδιαστεί αρχικά.
Αυτό που η Apple Daily και η Digitimes αναφέρουν τώρα είναι ότι εφόσον η Sharp έχει δώσει άμεση προτεραιότητα στην παραγωγή την IGZO σημαίνει πως Apple θα μπορέσει να διαθέσει το 3ης γενιάς iPad που ήθελαν αρχικά, μια συσκευή τόσο λεπτή όσο και το iPad 2.

Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα θεωρία αλλά πραγματικά αμφιβάλλω για το αν η Apple θα αλλάξει την συσκευή της στην μέση της κυκλοφορίας της. Για καλό και για κακό η Apple έπρεπε να αγκαλιάσει αυτόν τον παχύτερο σχεδιασμό του νέου iPad. Και αυτό πάει έγινε, καλύτερα να δώσει τις IGZO οθόνες για το iPad 4 από το να διακινδυνεύσει να εκνευρίσει όλους τους πελάτες που αγόρασαν το νέο iPad λίγο μετά το λανσάρισμα.

Πηγή

Σχολιασμός στο Forum

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

IPAD

iPad Mini: Μια συμπαθητική συσκευή αλλά με μπερδεμένο σκοπό

Η Apple χθες ανακοίνωσε το νέο της tablet και το όνομα τελικά αυτού iPad Mini. Με βάση τα όσα παρακολουθήσαμε στο event και διαβάσαμε η νέα συσκευή της Apple είναι αρκετά...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
IPAD

Αγόρασαν Samsung Tablet γιατί το μπέρδεψαν με το iPad…!

Καθώς διάφορα έγγραφα και πληροφορίες διαρρέουν συνεχώς από την υπόθεση της δικαστικής διαμάχης των Apple και Samsung, μια πληροφορία από το AllThingsD μας ενημερώνει: «Samsung...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Font Resize
Αρέσει σε %d bloggers: