Εταιρεία συνεργαζόμενη με την Apple, GeekBar, ανάρτησε εικόνα στην ιστοσελίδα Weibo, η οποία όπως αναφέρεται, πρόκειται για τη μνήμη 2 GB Elpida RAM module για το iPad Air 2. Οι μονάδες φαίνεται να είναι παρόμοιες με την 1 GB DDR3 Elpida SD RAM η οποία ήταν τοποθετημένη στην πρώτη γενιά iPad Air. Εδώ να σημειώσουμε πως η φωτογραφία ακολουθεί τις φήμες πως η επόμενη γενιά iPad Air, θα διαθέτει αναβαθμισμένη μνήμη 2 GB RAM.

elpidaramipadair2

Η Apple για πρώτη φορά τοποθέτησε 1 GB RAM, στο «The New iPad» (iPad 3), διατηρώντας την ίδια ποσότητα μνήμης στο iPad 4 αλλά και στο iPad Air. Πιθανολογούμε πως η Apple για να διατηρήσει το κόστος σε χαμηλά επίπεδα και να διατηρήσει τη ζωή της μπαταρίας, δεν είχε αναβαθμίσει τα προηγούμενα μοντέλα. Στο iOS 8, προκειμένου να προσφέρει καλύτερη απόδοση, θα τοποθετήσει 2 GB μνήμης RAM.

 Επίσης έχει αναφέρει πως εργάζεται στη λειτουργία multitasking split-screen για το iPad Air, η οποία όμως θα απαιτήσει περισσότερη μνήμη από ό,τι χρειάζεται μία μόνη εφαρμογή. Στην αναφορά γίνεται λόγος πως το νέο αυτό χαρακτηριστικό θα επιτρέψει σε δύο εφαρμογές να τρέχουν side-by-side σε διάφορες διαστάσεις, μεταφέροντας περιεχόμενο όπως εικόνες και κείμενα,  από την μία εφαρμογή στην άλλη.

Παρότι το GeekBar δεν έχει αποδεδειγμένη φήμη για αξιόπιστες πληροφορίες, είχε όμως αποκαλύψει για λογαρισμό της εταιρείας Weibo, τον αισθητήρα βαρομέτρου, που τελικά συμπεριλήφθηκε στο iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

H εταιρεία από το Cupertino, αναμένεται να παρουσιάσει το iPad Air 2 και το επόμενης γενιάς retina iPad mini, σε εκδήλωση προς τα μέσα ενημέρωσης την επόμενη Πέμπτη 16 Οκτωβρίου. Μερικές αναφορές ισχυρίζονται πως η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει αναβαθμίσεις του Mac mini καθώς και του μοντέλου iMac 27 ιντσών με υψηλής ανάλυσης οθόνης retina. Εμείς θα είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε ζωντάνα τα τεκταινόμενα από το αμφιθέτρο του δημαρχείου στο Cupertino! Λεπτομέρειες έπονται.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΗ Apple προσκαλεί τα Media στις 16 Οκτωβρίου «It’s been way too long»
Επόμενο άρθροVanity Fair |Ο Jony Ive δίνει λεπτομέρειες για το σχεδιασμό των νεων iPhones
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here