ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Νέα λειτουργία «Privacy» στο εσωτερικό του iOS 6


APPLETEAM Authors
Νέα λειτουργία «Privacy» στο εσωτερικό του...

Δημοσιευμένη Εικόνα
Κατά την περιήγησή μας στις καρτέλες του iOS 6 ανακαλύψαμε ότι η Apple έθεσε σε εφαρμογή μια νέα λειτουργία P rivacy στο εσωτερικό των ρυθμίσεων του iOS.

Μέσω αυτής της νέα λειτουργίας, μπορούμε να ελέγξουμε ποιες εφαρμογές προσβάλλουν τη δική μας privacy βλέποντας τις επαφές μας ή διάφορα άλλα. Ανάμεσα στις εφαρμογές αυτής της λίστας, μπορούμε να δούμε το Facebook, το Twitter και γενικότερα όλα τα social Network.

Με ένα απλό tap στην κάθε εφαρμογή της λίστας, στο κάτω μέρος, μπορούμε να επιλέξουμε ποια προσωπικά μας δεδομένα θέλουμε να εμφανίζονται σε αυτές.

Χάρη σε αυτή τη νέα λειτουργία, έχουμε τον καλύτερο δυνατό έλεγχο των συσκευών μας, εγκρίνοντας ή όχι τις διάφορες εφαρμογές και ελέγχοντας τα προσωπικά μας δεδομένα.

Πηγή

 

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

APPLE

Jailbreak σε iOS 6: εδώ είναι η κατάσταση για όλες τις συσκευές

Η iOS 6 μόλις κυκλοφόρησε . Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις αυτή τη στιγμή είναι: Ποια είναι η τρέχουσα κατάσταση από την άποψη του jailbreak; Tethered Jailbreak: To tethered...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
APPLE

Προβλήματα Διαχείρισης των Domain names αντιμετωπίζει η Apple

Όπως αναφέρει το Domain Name Wire, η Apple έχει καταθέσει αίτημα διαχείρισης μέσω του οργανισμού World Intellectual Property Organization (WIPO) για τον έλεγχο του domain...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: