Πρόκειται για εξάρτημα υπεύθυνο για το συγχρονισμό και τη φόρτιση ενός iPhone 5s και παράλληλα φιλοξενεί το μικρόφωνο που είναι απαραίτητο για τις κλήσεις κι έχει άμεση σχέση με τα πλήκτρα σίγασης και τα ακουστικά της συσκευής σας. Σε περίπτωση βλάβης του εξαρτήματος η συσκευή δεν έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί στο iTunes.

Πιθανό επίσης είναι να μην σας ακούει ο συνομιλητής σας ή να μην τον ακούτε κι εσείς εάν φοράτε τα ακουστικά. Αν διαπιστώσετε κάποια από τις παραπάνω δυσλειτουργίες θα πρέπει να φροντίσετε να επισκεφθείτε ένα τεχνικό εργαστήριο, προκειμένου να αντικαταστήσετε τη βάση στήριξης της συσκευής.

Η επισκευή ενός iPhone δεν είναι εύκολη υπόθεση ακόμη και η αντικατάσταση του Dock Connector. Στο Internet κυκλοφορούν πολλοί οδηγοί που δείχνουν τον τρόπο για να το κάνετε. Σας συμβουλεύουμε να μην αποπειραθείτε από μόνοι σας να αφαιρέσετε τη βάση στήριξης της συσκευή σας ή να επισκευάσετε μια οποιαδήποτε βλάβη γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να δημιουργήσετε μεγαλύτερη. Απευθυνθείτε σε επαγγελματίες τεχνικούς που πέραν της κατοχής γνώσεων κι εμπειρίας έχουν και τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

Εμείς στο  Mi STORE διαθέτοντας ένα πλήρες εξοπλισμένο εργαστήριο, παραλαμβάνουμε την συσκευή από τον χώρο σας δωρεάν, κάνουμε έλεγχο 16 σημείων για την κατάσταση της συσκευής, σας ενημερώνουμε για τις βλάβες και το κόστος επισκευής, κι αφού συμφωνήσουμε, την επισκευάζουμε σε 2 εργάσιμες ημέρες» και σας την παραδίδουμε σε ειδική συσκευασία αντικαταβολή. Για αντικατάσταση της βάσης στήριξης, όσο και για την ίδια ως ανταλλακτικό, σας παρέχουμε εγγύηση 6 μηνών.

Επισκεφθείτε μας ή καλέστε  στο 6944026019 (ΑΣΠΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Admin)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροApple |Οι λογαριασμοί παραβιάστηκαν λόγω αδύναμων κωδικών πρόσβασης
Επόμενο άρθροChina Mobile |Δέχεται προπαραγγελίες και για τις δύο εκδόσεις iPhone 6
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here