Νέες φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα  Nowhereelse.fr για άλλη μία φορά, ισχυριζόμενη πως πρόκειται για μία μπαταρία 2.916 mAh, προερχόμένη από την μεγαλύτερη έκδοση των 5,5 ιντσών iPhone 6. Tα στοιχεία αυτά ακολουθούν προηγούμενη αναφορά της Nowehereelse.fr στην οποία η ιστοσελίδα μας είχε παρουσιάσει το πλασίο της μεγαλύτερης συσκευής.

Η μπαταρία σε αυτές τις τελευταίες φωτογραφίες, φαίνεται πανομοιότυπη με μία λεπτομερής διαρροή του προηγούμενου μήνα από την κινεζική ιστοσελίδα Apple Daily με ημερομηνία κατασκευής Μάρτιος 2014. Η αυθεντικότητα της δεν έχει επιβεβαιωθεί έως στιγμής αλλά και οι δύο μπαταρίες που έχουν δημοσιευτεί έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. με άλλες μπαταρίες τις Apple και φαίνεται να έχεουν διαστάσεις για ένα μεγαλύτερο μοντέλο iPhone.

Να αναφέρουμε εδώ πως και οι δύο μπαταρίες βρίσκονται σε στάδιο «πρωτότυπο» με αριθμό σειράς που χρησιμοποιείται και για άλλες παρόμοιου σταδίου μπαταρίες. Αν αυτή η μπαταρία είναι αυθεντική, τα 2915 mAh είναι ένα σημαντικό άλμα για τη Apple από τα 1560 mAh που συναντήσαμε στο iPhone 5s και τα 1810 mAh που φημολογείται πως θα διαθέτει το 4, 7 ιντσών. Επίσης θέτει το iPhone 6 στο ίδιο επίπεδο με άλλες μεγαλύτερου μεγέθους συσκευές όπως το Samsung Galaxy S5 και το HTC One M8.

Μια σημαντικά μεγαλύτερη μπαταρία για την έκδοση των 5,5 ιντσών σε σύγκριση με των 4,7 ιντσών θα είναι δυνατή λόγω του πολύ μεγαλύτερου όγκου που θα διαθέτει το εωτερικό της συσκευής με τη μεγαλύτερη οθόνη. Η ίδια οθόνη μπορεί να είναι επίσης υψηλής ανάλυσης  που σίγουρα απαιτεί μεγαλύτερη μπαταρία για να την υποστηρίξει.

Η Apple  αναμένεται να παρουσιάσει το iPhone 6 σε μία εκδήλωση την ερχόμενη Τρίτη προς τα μέσα ενημέρωσης στο Flint Center στο Cuperino. της Καλιφόρνια Το νέο iPhone 6 θα έχει στογγυλεμένο σχέδιο πιο γρήγορο επεξεργαστή A8, βλτιωμένο αισθητήρα Τouch ID, τεχνολογία κοντινής επικοινωνίας NFC και ένα νέο χαρακτηριστικό σταθεροποιήσης εικόνας για την camera.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροCortana και Siri σε διάλογο στη νέα διαφήμιση της Microsoft (Video)
Επόμενο άρθροApple |Οι λογαριασμοί παραβιάστηκαν λόγω αδύναμων κωδικών πρόσβασης
ASPROGIANNIS K. |Ιδιοκτήτης του Νiche ηλεκτρονικού καταστήματος Mi STORE με αντικείμενο το Service, τα Ανταλλακτικά και τα Αξεσουάρ iOS συσκευών. Ιδρυτής του ιστοχώρου APPLETEAM με καθημερινή ενημέρωση και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Γνωστός σε πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες και πρόθυμος να επαναφέρει οποιοδήποτε πρόβλημα, στην Apple συσκευή σας. Τo APPLETEAM το 2014 αναλάβε και τη διαχείριση και υποστήριξη των Apple Forums του μεγαλύτερου τεχνολογικού χώρου στην Ελλάδα. To 2017 επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την ανάληψη όλων των λειτουργιών και την ανάπτυξη του myphone.gr Ακολουθήστε με!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here