ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ο πιο «σιχαμερός» (και… φυσικός) τρόπος για να καταστρέψεις 30 Macbooks

Οι παράξενες τεχνολογικές ειδήσεις που διαβάζουμε καθημερινά είναι πολλές… Η συγκεκριμένη όμως, πραγματικά, μας άφησε άφωνους, οπότε λέμε να μην κάνουμε πολλά σχόλια και απλά να...

Μην περιμένετε ένα Liquidmetal iPhone ή Macbook σύντομα!


APPLETEAM Authors
Μην περιμένετε ένα Liquidmetal iPhone ή...
Δημοσιεύτηκε από APPLETEAM Authors

Posted Image
Φήμες πάρα πολλές για την επόμενη γενιά iPhone της Apple και το γεγονός ότι θα διαθέτει ένα περίβλημα από κράμα liquidmetal, σε αντίθεση με την γυάλινη επιφάνεια του iPhone 4/4S. Με βάση το Liquidmetal η Apple θα έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει ένα ελαφρύτερο και πιο ανθεκτικό iPhone στις γρατσουνιές. Υπάρχει, επίσης, η φήμη ότι οι επόμενης γενιάς υπολογιστών MacBook θα γίνουν με βάση το υλικό liquidmetal.

Η αλήθεια είναι όμως ότι μάλλον θα περιμένουμε αρκετά χρόνια ακόμη για κάτι τέτοιο!

Δύο χρόνια πριν, η Apple αγόρασε τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης του υλικού από την Liquidmetal Technologies, αλλά έχουμε ακόμα να δούμε μια liquidmetal κατασκευή για το iPhone. Το μόνο υλικό liquidmetal που έχει ενσωματωθεί ήταν η καρφίτσα που χρησιμοποιείται για να εξάγει στο iPhone την 3G SIM κάρτα.

Θα είναι το 2012 το έτος που η σειρά προϊόντων της Apple θα ενσωματώσει το liquidmetal; Δυστυχώς, μάλλον ΟΧΙ.

Ο συν-εφευρέτης του υλικού Atakan Peker έχει εκφραστεί σχετικά με τη δυνατότητα της Apple να καθιέρωση liquidmetal MacBook.

Αναμένει ότι η Apple θα εισαγάγει την τεχνολογία αυτή σε ένα «προϊόν επανάσταση.» Αλλά η εταιρεία θα πρέπει να δαπανήσει μεταξύ 300 και 500 εκατομμύριων δολάριων για ένα ένα διάστημα τριών έως πέντε ετών για την τελειοποίηση της liquidmetal τεχνολογίας πριν γίνει διαθέσιμο μαζικά.»

Από μια συνέντευξη πρόσφατη συνέντευξη του προκύπτει:

Έχω ακούσει φήμες ότι για το μέλλον των υπολογιστών MacBook της Apple θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει Liquidmetal περίβλημα, τι θα είναι; Είναι πιθανό να συμβεί;

Δεδομένου του μεγέθους των MacBook και την κλίμακα των προϊόντων της Αpple, νομίζω ότι είναι μάλλον απίθανο ένα Liquidmetal περίβλημα στο εγγύς μέλλον. Είναι πιο πιθανό, με τη μορφή του μικρού εξαρτήματος, όπως μια άρθρωση ή βραχίονα. Ένα περίβλημα MacBook, όπως unibody, θα διαρκέσει δύο έως τέσσερα χρόνια για να μπορέσει να βγει στην παραγωγή.
Peker συνεχίζει λέγοντας ότι

«περιμένω την Apple να χρησιμοποιήσει αυτή την τεχνολογία σε ένα προϊόν επανάσταση. Αυτό το προϊόν θα φέρει πιθανόν ένα καινοτόμο περιβάλλον χρήστη και ένα άκρως πρωτότυπο βιομηχανικό σχέδιο μαζί»

Πηγή

Εμφάνιση σχολίων (0)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

IPHONE

iPhone 6 |Αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα από τα καταστήματα Γερμανός και την Cosmote

Μεγαλύτερες οθόνες υψηλής ανάλυσης Retina HD, ταχύτερος επεξεργαστής και εκπληκτικό design είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των δύο νέων μοντέλων iPhone 6 και iPhone 6 Plus που...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
IPHONE

Το επόμενο iPhone θα φέρει Thunderbolt?

Το επόμενο iPhone μπορεί να περιλαμβάνει μια αρκετά ενδιαφέρουσα καινοτομία η οποία θα ενσωματωθεί για πρώτη φορά σε smartphone: την τεχνολογία Thunderbolt, καθώς και την σχετική...

Δημοσιεύτηκε στις από APPLETEAM Authors
Αρέσει σε %d bloggers: